Obavijesti

News

Komentari 95

"Nisam ubio pjevačicu Jelenu, odmah sam sumnjao na muža"

"Nisam ubio pjevačicu Jelenu, odmah sam sumnjao na muža"
1

Srbija: Nebojša Rojko Vihor je pobjegao iz Srbije u BiH. Tamo je uhićen u petak. Sumnjičili su ga za smrt pjevačice Jelena Marjanović. Prošao je poligraf i pušten je

VIDEO

Policija u Srbiji je ispitala i pustila Nebojšu Rojka kojeg su sumnjičili za smrt pjevačice Jelene Marjanović. Nebojša Rojko Vihor je predan policiji Srbije u ponedjeljak. On je pobjegao u Brčko u kuću svoje bake gdje se skrivao. Uhićen je u petak. Vihor je objasnio da ga je policija u Srbiji ispitala i da je prošao poligraf. Rekao je i da se policija prema njemu odnosila korektno.

Rekao je i da ne poznaje Jelenu niti njezinog supruga Zorana. U BiH je pobjegao jer se bojao da će ga policija optužiti za zločin koji nije učinio. Naime, Vihoru je zbog kaznenog djela koje je prije učinio ostalo odležati još godinu i pol zatvora. Kada je čuo da ga sumnjiče za ubojstvo, prestrašio se i pobjegao.
- Ljudi, nije svejedno. Drugačije je kada te terete zbog nekih stvari nelegalnih, ali ovdje je u pitanju ubojstvo. Ja to nikada ne bih mogao učiniti - rekao je Vihor za Telegraf.  Na pitanje kako komentira navode da je Jelenin suprug Zoran glavni osumnjičeni, samo je kratko rekao: "Odmah sam to rekao, čim sam čuo". 

Podsjetimo, Jelena Marjanović je ubijena prošle subote nakon što je otišla trčati nasipom. Mrtvu pjevačicu su pronašli na nasipu u Crveniki dan kasnije. Policija je sumnjičila i njezinog supruga Zorana. Ispitvali su ga i prošao je poligraf te je pušten. Mediji u Srbiji javljaju da forenzičari i dalje pretražuju nasip i pronašli su čizmu nedaleko mjesta gdje je nađeno mrtvo tijelo pjevačice.

Muž Zoran: Sakrio sam Jelenine slike zbog kćeri

Zoran Marjanović, muž ubijene Jelene, je u intervjuu za Blic rekao kako je sakrio sve slike svoje supruge i sve što bi njihovu kćer podsjećalo na majku. Zoran je rekao i da će uskoro na mjestu gdje je pronađeno tijelo Jelen postaviti spomen-ploču. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...