To je to što me zanima!

Nismo još čuli njegovu verziju: Zoki, zašto šutiš već tri dana?

Silentio: Saucha, Goldstein i Budak oglasili su se odmah, Siniša Petrović nakon njih, a Zoran Milanović je progovorio tek preko Nevena Budaka
Vidi originalni članak

Iz Milanovićevih usta nismo čuli njegovu verziju događaja, jedino smo od Nevena Budaka doznali kako bivši premijer misli da je riječ o kriminalu. Kakvom i čijem, nije jasno.

To će istraživati Uskok, koji je nakon pokretanja istrage ispitao Tomislava Sauchu, Nevena Budaka i Slavka Goldsteina.

Goldstein novinarima nije htio odgovoriti zašto nije digao kaznenu prijavu protiv nepoznatog počinitelja koji je, možda, krivotvorio njegov potpis.

- To je moja privatna stvar - rekao je Goldstein.

Jednako tvrde i Saucha te Budak, koji je nakon iskaza ponovio kako misli da su potpisi krivotvoreni.

- Nisam nikamo putovao, a vidljivo je iz nalaza revizije da nisu obračunata putovanja i slijedi zaključak da su potpisi krivotvoreni - kazao je Budak.

Šutnja bivšeg premijera je, inače, čudna jer je on adresat političke štete.

On nije isključen iz kruga sumnjivih jer je malo vjerojatno da bi bilo tko u uredu ispunjavao stotine lažnih dnevnica i fakturirao lažne putne troškove bez svijesti da vara šefa i čini kazneno djelo. No nisu isključeni ni drugi potencijalni sumnjivci. Nije to švedska vlada u kojoj se zbog plaćanja bagatelnog privatnog računa službenom karticom daje ostavka. Ovdje se privatno putuje od Krka, preko Malte i Beča do Washingtona, pa nitko ne polaže račune...

I Povjerenstvo za sukob interesa ‘češlja’ Zorana Milanovića

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa pokrenulo je postupak protiv Zorana Milanovića koji je kao saborski zastupnik osnovao i trgovačko društvo EuroAlba Advisory d.o.o., u kojem je jedini osnivač i direktor. A nije smio to učiniti. U izvješću o imovinskom stanju koji je podnio Povjerenstvu 15. studenog naveo je da je tvrtku osnovao 7. studenog, ali nije naveo da ima i udjele u tvrtki (temeljni kapital).

Bivši premijer je priložio i podnesak u kojem je naveo da je upravljačka prava prenio na povjerenika, Odvjetničko društvo Bogdanović, Dolički & partneri. No nije to potvrdio na Trgovačkom sudu na kojem još stoji da tvrtku vodi Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 193

  • Perdoname 09.02.2017.

    A Milanovicu sinko ni krasti ne znas

  • 08.02.2017.

    SVI u Zedu predsjednika Milanovica su sumnjivi, pocevsi od samog Milanovica, Sauche do blagajnika koji su isplacivali novac, mjesto im je u Remetincu ,da ne utjecu na svjedoke. Jednom dobrom kriminalistu treba dva-tri dana da rjesi taj jednostavan slucaj, ali izgleda da netko ceka da malo trava naraste.

  • charles_bronson 08.02.2017.

    Zoki misli da je rijec o kriminalu. Kakva vizija, kakav genije! Falis nam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare