To je to što me zanima!

Ništa od veselice: Bandiću dali tortu, ali mu je zabranili jesti

Bandić će vjerojatno provesti dan ili u krugu obitelji ili se sastati s nekim prijateljima. Ovaj put daleko od očiju javnsoti. Ranije je za rođendane imao ustaljenu praksu
Vidi originalni članak

Treba li Milan Bandić biti sretan ili tužan danas kad puni 59 godina? Sud i Uskok su mu dali rođendansku tortu pustivši ga na slobodu. Samo što su mu zabranili konzumirati veći dio slasnog kolača.

Gotovo pola torte je inače bio proračun Zagreba od 6,8 milijardi kuna koji je bio pod njegovom kontrolom. Poslastica od još 4,5 milijardi je Zagrebački holding. Oboje ne smije ni primirisati jer bi ga čekao povratak u pritvor. Mala svakodnevna zadovoljstva su i kadroviranja, a sladio se i obilazeći gradilišta, određujući urbanističke planove te dijeleći milijunske donacije. Sve to danas mu je zabranjeno.

Bandić, tvrde njegovi suradnici, zato uopće neće slaviti rođendan kako je to običavao.

- Ne bi smio pozvati nikoga od suradnika koji su na listi svjedoka i s kojima mu je zabranjeno komunicirati – kaže jedan od njih.

Smatraju da bi se nepotrebno izložio riziku. Komunikacija s bilo kojim od više od 100 svjedoka ili petljanje u vođenje Grada znači povratak u pritvor. Bandić će vjerojatno provesti dan ili u krugu obitelji ili se sastati s nekim prijateljima. Ovaj put daleko od očiju javnosti. Ranije je za rođendane imao ustaljenu praksu.

- Molim da sve umjesto trošenja novca na darove uplate za prevenciju moždanog udara - poručivao je Bandić prije rođendana. Dvosatne proslave je uglavnom organizirao u restoranu Skenderica ili u Maloj kavani.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • jill hr 24.11.2014.

    ovi zakoni u hr su teska tragedija. nece obavljat svoje duznosti al ce dobivat placu betmena grada zagreba. tog ima samo kod nas ,samo kod nas samo kod nasssss.....

  • pčela 23.11.2014.

    Ne brini Miki,popit ćemo čašicu umjesto tebe.

  • ciara46 23.11.2014.

    Nema darova, nema zaklade, nema donacija. Kako je to jadno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare