To je to što me zanima!

Nisu tajili vezu: Seksala se s učenikom (13) i ostala trudna

Učiteljica osmog razreda u Stowall osnovnoj školi u Teksasu predala se policiji nakon što je ostala trudna seksajući se sa svojim 13-godišnjim učenikom
Vidi originalni članak

Učiteljica osmog razreda u osnovnoj školi u Teksasu predala se policiji nakon što je ostala trudna sa svojim 13-godišnjim učenikom, javlja Daily Mail.

Alexandria Vera (24) je navodno priznala policiji da je u vezi sa svojim učenikom još od rujna 2014.

Školski policajac je prema sudskim spisima rekao kako je Vera odlučila progovoriti o cijelom slučaju, te je detaljno objasnila kako je ta veza započela.

- Rekla je da je dječak prvo pitao za njezin profil na Instagramu, a kada je ona odbila bilo što reći, on se nije pojavio na nastavi. Međutim, ona ga je kontaktirala preko društvene mreže i podsjetila na domaću zadaću. On je odgovorio i pitao učiteljicu hoće li izaći s njim. Rekla je 'da'... - govorio je školski policajac.

Posjetila ga je kod kuće i ubrzo su se počeli ljubiti. Susreti su se zaredali, a ubrzo su s poljubaca prešli na seks.

- Seksali smo se gotovo svaki dan - priznala je.

Par navodno nije skrivao svoju vezu pred ostalim učenicima.

- Zgarabio ju je za stražnjicu i svi su to vidjeli. Nakon toga su nastavili o tome razgovarati - rekao je jedan učenik.

Zabranjenu ljubav razotkrila je ravnateljica škole Elsa Wright, međutim, kada je suočena s teškim optužbama, učiteljica je mrtva-hladna rekla da roditelji dječaka prihvaćaju njihovu vezu.

Vera, koja ima jedno dijete, kazala je policiji da su ona i dječak zaljubljeni. On ju je predstavio svojoj obitelji kao djevojku. Tvrdi da ju je mladićeva obitelj prihvatila i da su je često pozivali na druženja.

Roditelji su, kako je rekla Vera, dječaku dopustili da prespava kod nje, nakon čega bi ga ona ujutro dovezla kući da se spremi i stigne na autobus za školu.

U siječnju je Vera ostala trudna, a policiji je rekla da je dječakova obitelj bila vrlo uzbuđena i da u tome nije vidjela problem.

Nakon što se centar za socijalnu skrb pojavio u veljači u školi, raspitujući se o njenom odnosu s dječakom, Vera je ipak odlučila pobaciti. Policija tvrdi da je tada negirala da su u vezi.

Ravnateljica je alarmirala policiju tek u travnju nakon što su u školi počele kružiti glasine o vezi učenika i učitelja. 

Nakon toga, učiteljica je pobjegla, ali se na kraju ipak predala policiji. Uplatila je 100.000 dolara jamčevine i trenutno je na slobodi. Prijeti joj kazna zatvora zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnika.

Iz škole su se oglasili poručivši da su učiteljicu suspendirali nakon što su se u travnju pojavile optužbe da je u vezi s jednim od učenika.

Idi na 24sata

Komentari 200

  • pero24 08.06.2016.

    Mali maher hahahahah svaka cast ;)

  • Milogled Bluff 08.06.2016.

    Heheee, i nemojte sad B.A.B.E. i slične udruge/članovi početi o tome da što bi bilo da je bio učitelj 24 god. i učenica 13 g. Ljudi dragi, to nije isto, klinjo sigurno neće imati nikakve "traume". Velika je razlika da li je to "mužjak" ili "ženka"... Mali će se toga sjećati cijeli život...u pozitivi :-))

  • Mercedes s klasa 03.06.2016.

    Kakvi su ovo komentari ''respect za malog'' da, MALOG, šta joj je on uopće mogao radit? Klinac od 13 god. A da vam kćerka ima 13, a lik 24, jel bi ju respektirali onda?

Komentiraj...
Vidi sve komentare