To je to što me zanima!

Nisu vidjeli da je trudna: Otišla je na operaciju vena pa rodila

Kako je krupnije građe, medicinsko osoblje nije primijetilo da je žena trudna. Pacijentica se počela porađati u liftu, nakon što je otpuštena iz bolnice poslije operacije vena
Vidi originalni članak

Žena iz Novog Pazara u Općoj bolnici 'Studentica' u Kraljevu bila je na operaciji vena prije nekoliko tjedana, pri odlasku iz bolnice počela je rađati, a nitko nije znao da je trudna, pa čak ni ona, javlja Blic

Kako je krupnije građe, medicinsko osoblje nije primijetilo da je žena trudna.

- Pacijentica je poprilično krupne konstitucije i došla je operirati vene. Nitko nije ni posumnjao da je žena trudna, jer je i prije tri mjeseca dolazila kod nas u bolnicu zbog vena. Svih tih dana, dok je bila u bolnici, ništa nije naslućivalo da je trudna, niti je ona nekome rekla – piše Blic, pozivajući se na izvor iz kraljevačke bolnice.

Pacijentica se počela porađati u liftu, nakon što je otpuštena iz bolnice. 

- Njoj je počela curiti krv niz nogu, a onda je bebi izašla i glava. Reagirali smo najbrže, odveli je u salu za porođaje i ona se porodila. Rodila je prelijepu i zdravu djevojčicu - dodao je izvor. Inače, ženi je ovo treće dijete.

U bolnici su potvrdili ovaj slučaj, ali nisu htjeli davati službene izjave zbog obiteljskih odnosa.

- Navodno, pacijentica nije znala da je trudna. Najvjerojatnije su u pitanju poremećeni obiteljski odnosi. U pitanju je bila krupna žena koja nije prijavila da je trudna, a u bolnicu je došla da bi liječila vene - rekli su iz bolnice u Kraljevu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Lesy 29.01.2018.

    No i ja imam dijete i uopče neznam odkud mi se stvorilo-ako mi vjerujete!!!!!

  • Kontikikiki 29.01.2018.

    Ma dajte molim vas,nije znala da je trudna?! Koga vi pravite budalama? Kakve veze ima sta je debela ovakva ili onakva,sta ta nije osjetila niti jedan pokret bebe? Cisto prodavanje magle,a u pitanju nisu poremeceni obiteljski odnosi nego nesto drugo cini mi se..

  • billi Galeb 29.01.2018.

    Poznam i ja jednu trudna je od sinoč i još joj se noge tresu :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare