To je to što me zanima!

Nisu znali kako ga spustiti: Satima visio s dimnjaka i umro

Spašavanje je počelo u ponedjeljak oko dva sata ujutro, a oko 15 sati kasnije muškarca su proglasili mrtvim. U ponedjeljak ujutro još su s njim mogli razgovarati
Vidi originalni članak

Muškarac star oko 50 godina je umro nakon što je satima visio na industrijskom dimnjaku u Engleskoj. Policija utvrđuje identitet muškarca te pokušava saznati zašto se popeo na dimnjak. Prema fotografijama muškarac se popeo po ljestvama te mu je noga zapela i ostao je visjeti naglavačke. 

Svjedoci su ispričali da u već u nedjelju oko 22.30 čuli nekakvu buku. Nisu mislili da je išta važno no oko jedan sat ujutro u ponedjeljak čuli su viku i zapomaganje, a uskoro je stigla i policija. Spašavanje je počelo oko dva sata ujutro, a oko 15 sati kasnije muškarca su proglasili mrtvim. U ponedjeljak ujutro još su s njim mogli razgovarati. Pokušavali su ga spasiti na sve moguće načine. 

Nisu uspjeli helikopterom, a niti s dizalice. Kada su ga konačno uspjeli osloboditi sajle i spustiti s 80 metara visokog dimnjaka, ali su ga ubrzo proglasili mrtvim. 

- U ovom kompleksnom spašavanju sudjelovali su vatrogasci, policija, spasilačka služba, stručnjaci, gorska služba spašavanja. Svi su radili na tome da muškarca spase što je prije moguće. Naše misli su s njegovom obitelji - rekla je kasnije policija. 

Muškarac se popeo na dimnjak koji je nekada pripadao tvornici pamuka. Izgrađen je 1836. godine i tada je bio jedan od najviših na svijetu. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Mbb 31.10.2019.

    Još jedan kandidat za Darwina. Konkurencija je hebena.

  • 29.10.2019.

    Točno sramota kako rade svoj posa.Treba ih sad tužiti sve.

  • Science of the Lambs 29.10.2019.

    Pokušali su helikopterom i dizalicom. Nekako sumnjam da se on popeo s ijednim od to dvoje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare