To je to što me zanima!

Nitko ne zna čemu služi čudna kugla koja se pojavila u Japanu: Pregledali su je, nije bomba

Lokalni mediji pišu kako su stručnjaci kuglu analizirali i rendgenom i ustvrdili kako je šuplja. Fotografije i analize poslane su vojsci i obalnoj straži kako bi ih mogli dodatno proučavati
Vidi originalni članak

Sumnjiva kugla promjera oko metar i pol pronađena je na obali na japanskoj plaži Enshuhama u gradu Hamamatsu u utorak, a nakon što su je pregledali pirotehničari utvrđeno je da se ne radi o eksplozivnoj napravi, piše Mirror.

Velika metalna kugla je hrđava pa se pretpostavlja da je od željeza, a sa strane ima ručke za koje se vjeruje da služe kako bi se mogla privezati za nešto.

Lokalni mediji pišu kako su stručnjaci kuglu analizirali i rendgenom i ustvrdili kako je šuplja.

Policija je tijekom izvida plažu zatvorila za javnost, a nakon što je utvrđeno da se ne radi o eksplozivu plažu su ponovno otvorili, iako se i dalje ne zna o kakvom se predmetu točno radi.

METALNA JE? VIDEO Na plaži u Japanu našli misterioznu kuglu: 'Nemamo pojma što je i otkud taj objekt'

Fotografije i analize poslane su vojsci i obalnoj straži kako bi ih mogli dodatno proučavati, a društvene mreže bruje o raznim teorijama o ovoj kugli, osobito nakon što je u SAD-u iz zraka srušeno niz misterioznih objekata.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mraka9 22.02.2023.

    otkrili su da je obična plutača...ovdje su neki komentirali odmah što je to...kad bolje razmisliš, ovdje ima pametnijih komentatora od svih tih silnih znanstvenika

  • oblačno 22.02.2023.

    Je, baš je čudna, okrugla kugla.

  • Magneto 22.02.2023.

    Nije ovo prva takva pronađena, zadnjih 30-40 godina ih ljudi nalaze na plažama i nitko nikad nije shvatio čemu služe. Neke od njih su se pojavile i u afričkim zemljama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare