To je to što me zanima!

'Koliko nam prijete, ovo će nas jako koštati. Ali napravili smo to zbog djece i budućnosti'

Odstupite i pustite mladim čestitim ljudima da vode našu domovinu. Iste one koji nisu opterećeni sa prošlosti već gledaju isključivo na budućnost, poručili su iz kafića Three Monkeys
Vidi originalni članak

Na Facebook stranici riječkog kafića Three Monkeys, koji je izazvao buru poručivši da kod njih HDZ-ovci nisu dobrodošli, u srijedu je objavljen status koji je izazvao brojne reakcije. 

Status prenosimo u cijelosti: 

Dragi ljudi,

Ekipa mi je ipak dozvolila da Vam se zahvalim na podršci svih ovih dana. Nije bilo lako.

PODRŽALE VLASNIKA Riječanke komentirale skandal s riječkim kafićem Three Monkeys

Ne, nismo to radili radi nekakve reklame (vi koji to prizivate, pitanje: da li se isplati obzirom da mi prijete svim mogućim inspekcijama u budućnosti nakon što se sve slegne,oni ne zaboravljaju). Napravio sam to isključivo radi Vas, nas, djece i budućnosti.
Da, nakon što se sve nastavilo rezultat je da smo postali još popularniji (PR) koji će nas koštat kako nam prijete.

Ali da zaključimo ovu sagu

NITKO NIJE DOSTOJAN MOJE HRVATSKE, vi prozvani ponajmanje. Odstupite i pustite mladim čestitim ljudima da vode našu domovinu. Iste one koji nisu opterećeni sa prošlosti već gledaju isključivo na budućnost.

BOLI IH 'COOKIE' Ministrica kulture o objavi na Indexu zbog koje HDZ-ovci dižu paniku: 'To je kršenje zakona'

Svi mi to zaslužujemo. Ja sam dao sve od sebe i dopustite mi da se posvetim svojoj obitelji i poslu. Ako kad zatreba i ne bude nikog drugog

RAČUNAJTE NA NAS

No pasaran!

Idi na 24sata

Komentari 168

  • najiram 10 25.02.2021.

    koje li  idiotarije  od  tih  rti  majmuna...pa  nitko  pametan  ni  ne  ulazi  u  tu  prčvarnicu...uglavnom  unutra  sjede  partijski  uhljebi  u  birokratskim  uredima..i  to uglavnom  za  vrijeme  radnog  vremena...treba  to  poslikati  i  napraviti  izvide  zašto  nisu  na  svojim  radnim  mjestima...oćito  da  tamo  glume  majmune...jer  da  ne glume  bili  bi  na  rasdnim  mjestima  i  radili  svoj  posao  savjesno..ne  bi  tamo  širili  mošine  i  kardeljeve  ideje   o  velikoj  pljački  koja  im  je  obečana...te  razmartali  gdje  će  podmetnuti  slijedeći  požar..ili  komu  izkorumpirati  diplomu...i  td...

  • Squadron de la Muerte 25.02.2021.

    Bravo za ovog vlasnika kafića koji je pravi HEROJ Hrvatske i samo nedostaje netko tko će u Hrvatskoj reći DOSTA !!Gdje je taj čovijek, vođa Hrvata koji će Hrvatsku osloboditi kriminala, korupcije i kamenjara !??

  • eva60 25.02.2021.

    Upravo smo imali priliku pročitati kako su u Njemačkoj ugostitelji poručili kancelarki da više kod njih neće jesti koljenicu, pa bi možda naš predsjednik vlade trebao pročitati i vidjeti kako se ne treba ponašati, a ujedno niti svoju družinu nagovarati da se javljaju pa bi bili i manje ismijani. Angela je shvatila i ostala mirna jer je svijesna da bi izazvala kontraefekt., upravo kao što je izazvao i predsjednik naše vlade, a da ne govorim već samim obraćanjem ministru Butkoviću je sve pokazao. Točno dokazao je da ministri moraju crvenjeti ali šutjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare