To je to što me zanima!

Nitko nije imun: I ministri se nadaju loto milijunima!

Ministri Jandroković i Kosor priželjkuju dobitak od 26 mil. kn. Ministrici Kosor listić je uplatila majka, a Jandrokoviću žena. Igra se za povijesni dobitak
Vidi originalni članak

Najveći iznos jackpota u povijesti Hrvatske privukao je i hrvatske ministre. Iako neki od njih neće uplatiti loto jer nikad ne igraju, sreći se nadaju Jadranka Kosor i Gordan Jandroković. Sretne ruke bio je ministar zdravstva Darko Milinović prije sedam godina. Tada je osvojio oko 70.000 kuna jer je pogodio šesticu. No iako ga je sreća dobro služila, ministar ipak ovaj put neće zaigrati. Sreću će prepustiti nekome od svojih kolega. Božidar Pankretić neće uplatiti loto, kao ni Stipe Gabrić Jambo.
- Mislim da bi me sreće sigurno zaobišla pa nikad ne igram - kaže Đurđa Adlešić. Jadranki Kosor listić je uplatila majka. Jackpot od 26 milijuna kuna, najveći u povijesti Hrvatske lutrije, privukao je i one koji dosad nisu igrali loto. Tijekom posljednja dva kola igre ukupno je za loto 7/39 i Super sedmicu uplaćeno 19,131.879,67 kuna. Hoće li loto djevojka Paola Poljak nekome donijeti sreću, saznat ćemo u subotu u 19.15 sati. Fatima Tomičić, vidovnjakinja, sigurna je da će se večeras osvojiti jackpot, ali on će se, kaže, dijeliti na više sretnika.
- Mnogi očekuju dobitak, ali nisu svjesni koliko imaju negativnih emocija u duši zbog kojih neće dobiti, jer kad bi ga dobili, on bi ih ubio. Dobitku se ne treba nadati nitko tko je vezao svoje želje za lutriju. Novac će dobiti samo onaj tko ga ne doživljava kao vrijednost kroz koju će ostvariti obilje - objasnila je vidovnjakinja Fatima. Tarot majstori, astrolozi i vidovnjaci tijekom ovog i prošlog tjedna imali su, kažu, više posla nego inače. Njihove telefonske linije bile su zatrpane pozivima ljudi koji su htjeli saznati kakve su im mogućnosti za osvajanje loto dobitka i jackpota. Da su male šanse za osvajanje jackpota, znaju i u Lutriji.
- Pogoditi sve brojeve u igri Loto 7/39 nije lako. Između 39 brojeva treba izabrati sedam pravih i vjerojatnost takvog pogotka je 1:15,380.937 - rekla je Ana Jazić iz Hrvatske lutrije. Međutim, kaže Jazić, iako izgleda nevjerojatno, ipak nije nemoguće.
- Tome svjedoče i naši dobitnici - milijunaši - zaključila je Jazić i poželjela svima sreću.

NIJE MU OSTALO SKORO NIŠTA
Frano Selak 2002. godine dobio je sedam milijuna kuna. Sve je potrošio. Živi od 3000 kuna mirovine.

IZNAJMLJUJE APARTMANE
Biograđanin Mario Tolić osvojio je devet milijuna kuna. Na listi je za POS-ov stan i iznajmljuje apartmane.

PODIJELILI SU 4,5 MILIJUNA
Radnici knjižnice Medveščak u Zagrebu, njih 17, dobitak od 4,5 milijuna kuna podijelili su 2006.

UZ 24SATA DO MILIJUNA
Pošalji SMS s ključnom riječi LOTo i datumom rođenja (npr. LOTO 04051973) na 66024 i odmah stiže tvoja sretna kombinacija LOTO brojeva. Nazovi 06088600 i saznaj svoju sretnu kombinaciju.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • axlica 30.05.2009.

    e pa onda svi vi dežurni dušebrižnici, svaki put kad si idete kupit nešto, npr tenisice, umjesto da kupite one od 300 kn, kupite one od 50 na placu i ostatak dajte bolesnoj djeci. jako je lako solit drugima pamet a kad treba neš napravit onda...

  • alenCRO 30.05.2009.

    zabole me i za njih i za loto.igra za bedake a peneze bu dobil neko ko vec ima peneze tak to ide u zivotu

  • tužni šokac 30.05.2009.

    zar im nije dosta što su uzeli iz proračuna i ovdje bi omastili brke

Komentiraj...
Vidi sve komentare