To je to što me zanima!

Njega zovu Petar Pan: Izgleda kao dječak, a ima 26 godina...

Hyomyung Shin pati od rijetkog Highlanderova sindroma zbog kojeg nikad neće do kraja fizički odrasti. Mentalno se razvija u skladu s godinama, a stari upola sporije
Vidi originalni članak

Izgleda kao dječak koji još nije zakoračio ni u pubertet, no u tijelu Korejca Hyomyunga Shina krije se 26-godišnji mladić. Shin pati od rijetkog Highlanderova sindroma zbog kojeg možda nikada neće do kraja fizički odrasti. Mentalno se razvija u skladu s godinama, no stari upola sporije. 

Voli izlaske i redovito obilazi noćne klubove, pije alkohol i 'rastura' na plesnim podijima. Naravno, često ga smatraju djetetom jer još nije ni podlakavio, a pri ulasku u bilo kakav klub mora pokazivati osobnu iskaznicu kako bi dokazao da je rođen 1989. godine. 

Lokalni mediji prozivaju ga korejskim Petrom Panom. U dokumentarnom filmu o njegovoj bolesti pojavio se u dječjoj pidžami na srca prije nego je odjenuo 'odrasle' traperice, majicu i na glavu stavio bejzbolsku šiltericu. U svojoj sobi drži poster glumice Scarlett Johansson, koja je za njega najljepša djevojka na svijetu. Nada se da će ju jednog dana upoznati.

Kaže kako se tijekom djetinjstva normalno razvijao, a onda korak prije puberteta očekivane promjene na tijelu nisu se pojavile. U dokumentarcu je otišao i na spoj na slijepo s jednom djevojkom koja nije mogla vjerovati da 163 cm visoki Shin ima 26 godina. 

Unatoč sindromu, liječnici kažu kako je Korejac dobrog zdravlja, piše Koreaboo

Idi na 24sata

Komentari 51

  • zippysnake 26.06.2015.

    Ovo je ideal svakog pametnog coveka, zauvek ostati mlad, ka dite, a pametan ka veliki!

  • ToniBrekston 26.06.2015.

    ima jedan takav rom u dubravi , izgleda kao dijete od 7 godina a ima 20 i nesto

  • depravedscum 26.06.2015.

    Evo novog gangnam style, vec ga vidim kako "razvaljuje" na podiju :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare