To je to što me zanima!

Njemački turisti i konobari se potukli u klubu zbog računa

Split: Policajci su svu sedmoricu iz kluba La Mirage priveli u postaju. Neki su bili pijani, a jedan je Nijemac zatražio liječničku pomoć zbog loma kosti u ramenu
Vidi originalni članak

Njemački turisti sukobili su se u noći na nedjelju sa zaposlenicima splitskog noćnog kluba "La Mirage". Pet njemačkih turista potuklo se oko 1.30 sati sa zaposlenicima zbog računa za piće. Uskoro su stigli policajci i svu sedmoricu priveli u postaju. Neki su bili pijani, a jedan je Nijemac zatražio liječničku pomoć. U splitskoj bolnici utvrdili su mu prijelom kosti u ramenu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • walterbranisarajevo 05.09.2011.

    . ..MADE iN-"KOME JE JaCCa JadranKA KoCCor PRIJATELJ TOME NETREBAJU NEPRIJATELJI". ..SFRYY DRYYG VUKK JEREMIĆ SA SFRYY DRYYGOM AGIM ČEKUOM. ..

  • Njonjo i Anemični 04.09.2011.

    sigurno je račun bio točan dok su se njemci pobunili a u dalmaciji svi pošteni auuuuuuuuu!!!!! Oni bi za tri mjesec rada živjeli cijelu godinu e neće to ići dečki raditi se mora cijelu godinu i pošteno a ne krasti posjetitelje!!

  • Pejo 04.09.2011.

    Nemate vi pojma šta je La Mirage...popiješ 2 piva a konobar ti donese račun od 2-10 soma kuna. Samo ako se pobuniš dođu mangupi i u sobicu s tobom. I da vas pitam, tko pita koliko košta pivo kad dođeš u neki diskač ili slično?

Komentiraj...
Vidi sve komentare