To je to što me zanima!

Njemački Watergate: Ukrali su sve slavine i poplavili zgradu

Nakon što su sve slavine misteriozno nestale s gradilišta novog sjedišta njemačke obavještajne agencije, neki se pitaju je li agencija uopće sposobna zaštititi zemlju
Vidi originalni članak

Veliki dio nove, nedovršene zgrade njemačke Federalne obavještajne agencije (BND) poplavljen je u utorak nakon što je netko ukrao sve slavine iz zdanja. Njemački mediji taj skandal su prozvali 'Watergate'. Policija istražuje slučaj, a za sad nisu pronašli znakove provale, piše BBC.

Osim što je materijalna šteta velika i broji se u milijunima eura, obavještajci su se i dobro osramotili, javlja Frankfurter Allgemeine.

'To je najbolje čuvano gradilište u Njemačkoj' pišu, a cijeli slučaj potaknuo je i raspravu na društvenim mrežama. Neki se pitaju kako će agencija zaštititi Njemačku kad ne mogu ni zgradu čuvati kako spada, a neki ismijavaju situaciju pa kažu da BND sigurno nije vodootporan.

Novo sjedište obavještajne agencije gradi se od 2006. i otvorenje je odgođeno već nekoliko puta. Završetak radova bio je najavljen za kraj 2016., ali ovaj incident taj je rok pomaknuo na 2017. godinu.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • user_388907 07.03.2015.

    Dešava se.

  • supradyne 07.03.2015.

    ljudi, inace, Njemacka je postala zemlja kriminala i ciganskih poslova, previse azilanata, previse socijale, sve suprotno onome sto je hitler htio. njemacka mira nesto poduzeti ;)

  • Yassa 07.03.2015.

    kaže da se daju nabaviti na balknu jako jeftino, jako dobre špine

Komentiraj...
Vidi sve komentare