To je to što me zanima!

Njemačkom ministru dečko daje snagu na putovanjima

Guido Westerwelle (49) svima je obznanio da je gay na rođendanu kancelarke Angele Merkel. Na gotovo sva putovanja vodi dečka Michaela (44)
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović ugostio je u srijedu njemačkog ministra vanjskih poslova i zamjenika kancelarke Angele Merkel. Razgovarali su o pridruživanju Hrvatske EU. Njemački ministar rekao je kako je Njemačka u svakom trenutku spremna pružiti potporu Hrvatskoj kako bi pregovori čim prije završili. Sastao se i s premijerkom Jadrankom Kosor s kojom je razgovarao o završnici pregovora s EU, a Kosor ga je izvijestila o trenutnoj situaciji. Westerwelle je dodao da su pričali i o jačanju gospodarskih odnosa. Zadovoljan je što je njemačko gospodarstvo ušlo u jaku fazu obnove te napominje da će od toga koristi imati i njemački trgovinski partneri. Dodao je, govoreći o perspektivama zemalja u regiji, da je 'hrvatski način' rješavanja sukoba vrijedan oponašanja.
U Hrvatsku nije poveo dečka, koji ga inače prati na službenim putovanjima. Diplomirani odvjetnik postao je ministar prošle godine nakon izbora koje je osvojio u koaliciji s Merkeličinom strankom CDU/CSU. Iako se već dugo u javnosti zna da je homoseksualac, on je to otvoreno priznao 2004., i to baš na rođendanu kancelarke Merkel, gdje se pojavio s dečkom, sportskim menadžerom Michaelom Mronzom (44). Samo je rekao:
- Nikad nisam skrivao svoj život, samo sam ga živio.
Postao je tako prvi ministar na toj dužnosti koji se otvoreno deklarirao kao homoseksualac. Priznanje šefa FDP-a, liberalne stranke, građani su bez problema prihvatili, no neprestano ga kritiziraju što sa sobom posvuda vodi dečka, pa čak i na službena putovanja, koja mu oni plaćaju. Međutim, njegova šefica Angela Merkel čvrsto stoji iza Westerwellea. U ožujku je na sedmodnevno putovanje u Južnu Ameriku poveo Michaela, a Merkel ga je branila rekavši kako je sigurna da je on sve to obavio prema pravilima.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Tuga_i_Buga 25.08.2010.

    Ajde pa će se barem družiti s Jandorkovićem, kad već nema Sanadera.....

  • Bili Joso 25.08.2010.

    Priroda se poigrala s njemačkim ministrom vanjskih poslova. U ime demokracije, čovjeka, prava i pravde moramo tolerirati i takvu skupinu ljudi. No, iz homoseksualne ljubavi i braka nema ploda. Dakle, radi se o devijantnoj seksualnoj orijentaciji. \"Di muškarac muškarca gađa, dite se ne rađa,\" davno reče jedna baba i ostade živa.

  • _christine_ 25.08.2010.

    da i? možda je gay,al sigurno je bolji od svih naših ministara.

Komentiraj...
Vidi sve komentare