To je to što me zanima!

Njemica (22) rodila u polju te potom ubila svoju bebu?

Njemačka: Policija je u polju našla mrtvu bebu u torbi. Pored je u snijegu ležala majka u teškom stanju. Žena je rodila vani i izgubila je puno krvi
Vidi originalni članak

Policija je u Barnimu kod Berlina u četvrtak na polju pronašla mrtvu bebu. Pored bebe je na snijegu ležala i majka koja se skoro smrznula.
Rolf-Dieter F. je nazvao policiju. On i sin su ispred svoje kuće u polju vidjeli tragove krvi. Uskoro su pronašli majku, a nekoliko metara pored nje je bila torba. U torbi je bila beba. Uskoro su stigli liječnici koji su utvrdili da je novorođenče mrtvo. Majku su, koja je bila u teškom stanju, liječnici reanimirali. Uskoro je došao helikopter i ženu odvezao u bolnicu u Berlin. Policija je izvijestila da je riječ o Sarah B. (22). Sarah je rodila na polju, ali je izgubila puno krvi. Iako još nisu poznati svi detalji, sumnja se da je majka bebu ubila. Njezini roditelji kažu da nisu znali da je bila trudna.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • afradrd 12.02.2010.

    pa mozda ju nije htjela ubit jao ljudi da sam ja rodila tako i da sam imala pored sebe torbu skinula bi sve a sebe i bebu stavila u torbu da se ne smrzne

  • walterbranisarajevo 12.02.2010.

    . ..Jučer\"majčica\"UBILA SVOJR DIJETE VARAKINOM-DANAS OVO U POLJU i DOISTA \"majčina\"ljubav nema granica. .. P.S.1.Da su se ta čedomorstva dogodila u Hrvatskoj vjerovatno bi\"naša\"Jadra-KRIVNJU PRIPISALA OČEVIMA U IME NASILJA NAD\"ŽENAMA\". .. P.S.2.I ONDA VELE VEHABIJE SU OVAKVI i ONAKVI. .. P.S.3.ŠERIJAT JE NAJBLIŽI PRIRODNIM ZZAKONIMA MUŽA i žene. ..

  • zvizek 12.02.2010.

    Milsim da bi Vaš novinar još jednom trebao provjeriti da li je to odista Njemica.Milsim ,to Njemice ne rade....samo Hrvatice po mišljenju Vaših uvaženih svakodnevnih komentatora ovdje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare