To je to što me zanima!

Njih petorica su napala dvojicu: Ukrali novac, ruksake, tenisice

Nakon što su osumnjičenici verbalno zaprijetili grupi od 4 mladića, dvojica su uspjela pobjeći, dok su drugu dvojicu (19 i 23 godine) napadači sustigli i lakše ozlijedili
Vidi originalni članak

Policijski službenici Policijske postaje Zaprešić dovršili su kriminalističko istraživanje nad petoricom osumnjičenika (20,18 i tri maloljetne osobe) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo razbojništva na štetu 19-godišnjaka i 23-godišnjaka.

Osumnjičeni su 9. rujna oko 20.30 sati, u Zaprešiću, preko puta autobusne stanice u Ulici Maršala Tita uočili četvoricu mladića koji su se kretali u smjeru juga prema parkiranom osobnom vozilu. Nakon što su im osumnjičenici verbalno zaprijetili dvojica mladića (23,20) su uspjela pobjeći, dok su druga dvojica (19,23) počela trčati do Ulice Pere Devčića i dalje u smjeru istoka. Dolaskom do pružnog prijelaza osumnjičenici su ih sustigli, fizički ih napali, oborili na tlo i otuđili im ruksak, mobitele, novac, ključ osobnog automobila, odjeću i obuću. Tijekom događaja oštećeni su lakše ozlijeđeni.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenih je podnijeto posebno izvješće kao dopuna kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ivanunited 22.10.2016.

    Jao....kako bi ih složio, čuj tri maloljetnika...treba im dati lekciju kako se zarađuje

  • Battler 21.10.2016.

    Na toj stanici je grafit: Stvarnost je iluzija izazvana nedostatkom alkohola u krvi.

  • pero trta 21.10.2016.

    Zaprešić boysi

Komentiraj...
Vidi sve komentare