To je to što me zanima!

Njihov zadnji embrij dali su krivoj ženi koja je pobacila

Wales: Par je pokušavao dobiti drugo dijete, a u bolnici su greškom njihov posljednji embrij usadili u drugu ženu koja je odlučila prekinuti trudnoću
Vidi originalni članak

Velški par koji je pokušao dobiti drugo dijete u Klinici za umjetnu oplodnju u Cardiffu otkrio je u prosincu 2007. da su u bolnici njihov posljednji zametak usadili u drugu ženu.
- Za manje od deset sekundi naš svijet se srušio kad je embriolog stao pred nas i rekao da se dogodila nesreća u kojoj je naš zametak uništen - rekla je žena (38) koja inače radi u bolnici za britanski Mail on Sunday. Dodala je da su ona i suprug pali u stolice i jedino što su mogli je bilo plakati zbog izgubljenog djeteta. Tek kasnije par je saznao da su embrij usadili u drugu ženu koja je odlučila pobaciti kad je otkrila što se dogodilo.
- Tresli smo se od šoka i ljutnje, osobito zato jer je to jedna od stvari za koje su rekli da se u umjetnoj oplodnji nikad neće dogoditi - rekla je žena. Velška bolnica ispričala se paru čiji je posljednji zametak u bolnici usađen u drugu ženu, a par je dobio i nepoznatu sumu kao odštetu za pretprljenu bol.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare