To je to što me zanima!

Njima ništa nije sveto: Traže vas OIB u ime Gradskih groblja

Na upozorenje građana da ih telefonom zovu nepoznate osobe i u ime Gradskih groblja te od njih traže OIB, Gradska groblja upozoravaju javnost da to ne čine njihovi djelatnici
Vidi originalni članak

Zagrebačka groblja upozoravaju da je zabilježena zloupotreba traženja OIB-a, nakon što je nekolicina građana prijavila da su su kontaktirani od strane osoba koji su tvrdili da su djelatnici groblja te su tražili OIB korisnika grobnog mjesta.

- Na upozorenje građana da ih telefonom zovu nepoznate osobe i u ime Gradskih groblja te od njih traže OIB (osobni identifikacijski broj), Gradska groblja upozoravaju javnost da to ne čine njihovi djelatnici - poručili su.

Svaki takav pokušaj predlažu građanima da prijave policiji. Građani svoj OIB mogu dostaviti Gradskim grobljima isključivo osobno dolaskom u upravnu zgradu koja se nalazi u ulici Hermanna Bollea 27, Zagreb u uredovno vrijeme, poslati pismeno poštom, ispuniti e obrazac za dostavu OIB-a na web stranici Gradskih groblja ili dostaviti putem elektronske pošte na adresu info@gradskagroblja.hr.

- Naime, neki od korisnika grobnih mjesta i/ili platitelji grobne naknade Gradskih groblja, još uvijek nisu dostavili OIB koji je potreban kako bi razlikovali korisnike istog imena i prezimena te kako bi mogli utvrditi korisnike više grobnih mjesta - priopćila su Gradska groblja, javlja Večernji list.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • DelfSit 01.11.2019.

    Pa oib svaka propalica vidi kad narucis npr.mob preko weba... oib sljepac vidi!!

  • sexy_trubadur 31.10.2019.

    ma nije problem oib ,nego praksa da se sve moze prodati telefonom .

  • bolki me admi 30.10.2019.

    I OIB je postao javna kurva ko i JMBG, rekli su tajni a opet se svugdje traži i svi odreda ga traže..

Komentiraj...
Vidi sve komentare