To je to što me zanima!

Njivice: Valovi su turistima bacili njihov gliser na obalu

Od udarca u mol gliseru je puknulo dno. Šokirane turiste iz Austrije Njivičani su izvukli na kopno. Bili su prestravljeni i potpuno mokri, ali bez ozljeda
Vidi originalni članak

Baš sam nećakinju vodio na pizzu i na pristaništu opazio mnoštvo ljudi. Prišao sam bliže i vidio kako izvlače turiste iz glisera. Ne znam zašto ga je čovjek htio usidriti baš na to mjesto jer su valovi bili golemi i bacili su ga na zid mola, prepričao nam je Dubravko Vutuc dramu u Njivicama na Krku.
Oluja je u utorak popodne trajala samo pola sata, no valovi su bili visoki i do dva metra. Voda je ulazila u kafiće i restorane, a razbijala je i druge barke. Gliser austrijske obitelji ipak je najgore prošao. Od udarca u mol puknulo je dno, a šokirane Austrijance Njivičani su izvukli na kopno. Bili su prestravljeni i potpuno mokri, ali bez ozljeda.
- Mještani su stvarno bili super, odmah su krenuli u spašavanje turista i čak su dovezli vozilo kojim su uništeni gliser izvukli na obalu. Ljudi su se brzo pokupili i otišli za Austriju - zaključio je Dubravko.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nema me 07.07.2010.

    dobro ga je sparkirao.na suho

  • marin.0202 07.07.2010.

    Hvali more drz se kraja.

  • lang 07.07.2010.

    Grle se ko dva ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare