To je to što me zanima!

Nobilo o arapskom investitoru: Nacionalna sigurnost je priča za malu djecu, štitim naše interese

Sve bitno će se odviti u Nizozemskoj, tamo će se odlučiti je moj klijent vlasnik Fortenove ili nije, rekao je Nobilo
Vidi originalni članak

Odvjetnik Anto Nobilo koji zastupa arapskog investitora za Dnevnik.hr je rekao da je upetljavanje SOA-e jedan od instrumenata upetljavanja države u poslovne privatne kompanije, što je nedopustivo.

- Moj zadatak je zaštititi njegove interese u Hrvatskoj je li to prema upravnim, sudskim, državnim organima ili drugim tvrtkama. To mi je glavni zadatak, a sporedni je da ću surađivati s timom koji se formirao u EU kako bi ishodio operacionalizaciju tg ugovora. Sve bitno će se odviti u Nizozemskoj, tamo će se odlučiti je moj klijent vlasnik Fortenove ili nije - rekao je Nobilo.

PAŽLJIVO BIRAO ŠTO ĆE REĆI Božinović o Fortenovi: 'Policija se obratila DORH-u. Dobio sam izvješće SOA-e, ne mogu o tome'

- On je šokiran situacijom koja se dogodila u Hrvatskoj, no on može shvatiti zbog čega se država, odnosno Vlada tako miješa u poslove privatne kompanije - rekao je Nobilo, naglasivši da je nacionalna sigurnost priča za malu djecu te da je upetljavanje SOA-e jedan od instrumenata upetljavanja države u poslovne privatne kompanije, što je nedopustivo. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • arow 12.11.2022.

    Ovaj bi obitelj dao za saku dolara

  • bečar-bečar 12.11.2022.

    jesi li dobio kaparu(bure nafte)???

  • makako 11.11.2022.

    "Po šumama i gorama" najdraža i omiljena njegova pjesma u krčmi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare