To je to što me zanima!

Nobilo uzvraća: Vlada panika u HDZ-u, a Šeks je nervozan

Nakon što se Vladimir Šeks obrušio na odvjetnika Damira Polančeca, Antu Nobila, odvjetnik je uzvratio kako je Šeksova nervoza jako dobra za vladavinu prava
Vidi originalni članak

Vladimir Šeks pokazuje veliku nervozu, a to je jako dobro za vladavinu prava, rekao je odvjetnik Anto Nobilo na Šeksove i Jarnjakove optužbe. Kaže kako je u HDZ-u panika jer su organizirali pressicu zbog benigne analize na HTV-u, piše Večernji list

- Šeks je izbačen iz balansa, a kada on ne funkcionira, to je dobra vijest za vladavinu prava. No najbolja vijest će biti njegov odlazak u političku mirovinu. To će biti doprinos pravnoj državi - rekao je odvjetnik Damira Polančeca. Nobilo se zatim osvrnuo na suštinu pravnog problema, a to je osiguranje sredstava u slučaju kada postoji sumnja da se do njih došlo kaznenim djelom.

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Sol Invictus 31.05.2011.

    Superhik je bez kontrole.

  • girica 31.05.2011.

    Gospodine Nobilo, možeteli narodu reči , koliko ste raznih kriminalaca izvvukli od kazne? Kod vas , nažalost , sve prolazi samo nek dobro plate. Imate i u obitelji nekih sumnjivaca , pa da krenete od njih! Oprostite , ali ni u vašu čast nevijerujem!

  • branjo 31.05.2011.

    Atentat na HDZ ? Zar je HDZ sveta krava da se nista nesmije reci protiv njih ? Vratite pare od Fimi medije lopurde ! Ili vam treba za izbornu kampanju ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare