To je to što me zanima!

Noćne vožnje, tajni nadzor i niz pitanja: Kako je 2015. 'puklo' praćenje sutkinje i Mamića

Nakon izlaska iz zatvora, Mamić je bio pod tajnim mjerama SOA-e i tad su obavještajci utvrdili da se nalazio s Turudićem, koji je nedvojbeno znao da mu je prijatelj pod istragom. Mjere tajnog nadzora ‘pukle’ su za dan
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić i njegov brat Zoran prvi put bili su uhićeni 3. srpnja 2015. nakon povratka iz Slovenije, gdje su bili na pripremama Dinama. Sumnjičilo ih se da su s Damirom Vrbanovićem i poreznikom Milanom Pernarom oštetili Dinamo za najmanje 117,8 milijuna kuna, a proračun za 12,2 milijuna kuna. Protiv njih pokrenuta je istraga pred Županijskim sudom u Zagrebu, čiji je predsjednik tad bio Ivan Turudić, koji nikad nije skrivao da mu je Mamić prijatelj. Mamić je završio u istražnom zatvoru, iz kojega je izašao nakon što je na bankovni račun suda uplatio sedam milijuna kuna jamčevine.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • filip1993 03.02.2024.

    Tuduriću, osramotio si se s onom kaznom za brzu vožnju, kad ti je prošlo kod prekršajnog suca prigovor o tome da ne znas tko je vozio? Na sreću, neće proći da postaneš GDO. Na stranu činjenica da si korumpiran, već činjenica da si mediokritet svoje vrste.

  • mmmmmmm7777777 03.02.2024.

    Osijek 1:1 heh

  • samocenzura 03.02.2024.

    ovo nije normalna drzava,stite sebe niko ne zna nista bozinovic nista ne zna ,oni su bili prijatelji,cuj to kaki su to prijatelji kovertasi koliko je tezak turo,srami se gdje ja to zivim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare