To je to što me zanima!

Noga joj upala u rupu: Curica zaglavila u slapu na Mrežnici

Dok je šetala slapom, noga joj je upala u rupu koja je nastala tako što se odlomio komad stijene. Djevojčica je ostala zaglavljena u slapu, a voda joj je nadirala preko glave...
Vidi originalni članak

Prošle subote na slapu Mrežnice u Gornjem Zvečaju, nedaleko od izletišta Zeleni kut, zahvaljujući prisebnosti kupača i djelatnicima hitne pomoći spašen je život djevojčici.

Dok je šetala slapom, noga joj je upala u rupu koja je nastala nakon što se odlomio komad stijene. Djevojčica je ostala zaglavljena u slapu, a voda joj je nadirala preko glave, koju više nije uspijevala držati ispod površine rijeke.

Prema izjavama svjedoka, već je bila na izmaku snaga, no u zadnji čas uspjeli su je izvući kupači koji su se našli u blizini i roditelji djevojčice. Nakon što je izvučena na obalu, preuzeli su je djelatnici hitne pomoći. Srećom, prošla je samo s nekoliko ogrebotina, piše KAportal.  

'Priroda je jača od čovjeka'

 Vlasnici izletišta Zeleni kut povodom ovog događaja obratili su se javnosti hvaleći hitnu službu i njihovu brzu reakciju, ali i pozivajući nadležne da nešto učine po pitanju opasnog slapa, kako bi se slične stvari izbjegle u budućnosti.

– Priroda je jača od čovjeka, s prirodom se ne igra, te smo ponekad prehrabri, oprostite na izrazu, prebahati, te podcjenjujemo prirodne mogućnosti i onda dolazi do situacija kao što je bila naša u subotu. Naime, djevojčicu je povukao slap, uz pravovremenu reakciju nekoliko gostiju koji su se u tom trenu nalazili na kupalištu djevojčica je izvučena i spašena, a hitna medicinska pomoć nakon poziva dolazi u maksimalno kratkom roku i pregledava istu. Svaka vam čast gospodo, vi ste naš ponos, vi ste naši heroji, hvala Vam na još jednoj pravovremenoj reakciji – poručila je obitelj Puškarić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • hbcro7 22.07.2018.

    Svaki roditelj treba biti u vodi kraj svoga djeteta.Sva sreća da se sve dobro završilo.

  • denis33 22.07.2018.

    Djevojčica je ostala zaglavljena u slapu, a voda joj je nadirala preko glave, koju više nije uspijevala držati ispod površine rijeke.

  • ban jelačić_1 22.07.2018.

    tko još pušta dijete da se kupa na slapu

Komentiraj...
Vidi sve komentare