To je to što me zanima!

Nogometaš Ladić ulovio ogromnu tunu od 39 kila

Murter: Golman “vatrenih” iz 1998. godine natječe se na 10. Big Game Fishingu. Među prvima je na brod izvukao tunu s kojom se borio 45 minuta
Vidi originalni članak

Unatoč lošoj vremenskoj prognozi, prvog dana jubilarnog 10. Big Game Fishinga u utorak iz Jezera na otoku Murteru u lov na tune i ostale morske nemani isplovila su 63 broda. Ulovljena je 21 velika riba, od kojih je osam zadovoljilo kriterije za bodovanje u ovomu međunarodnom ribolovnom natjecanju. Prvi je na brod izvukao tunu Dražen Ladić (45), golman legendarnih “vatrenih”.
- Dosad sam lovio ribe od najviše 10-15 kilograma. Ovo mi je prva ovako velika riba koju sam ulovio. Borio sam se s njom čitavih 45 minuta. To je prava beštija - rekao je Ladić nakon što je u moru kraj Blitvenice na palubu izvukao tunu od 39 kilograma. Na žalost, u natjecanju se boduje samo ulov riba težih od 40 kilograma pa Ladićev pothvat neće ostati zabilježen u sportsko-ribolovnim analima. Najveću ribu dosad, tunu od 63,5 kilograma, ulovio je Boris Županović iz Splita. Konačni pobjednik znat će se tek za vikend.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • petruss 24.09.2008.

    svaka čast ladiću! Ljep ulov. Što nisi tako loptu ulovio kad smo sa Srbima igrali kvalifikaciju za euro??

Komentiraj...
Vidi sve komentare