To je to što me zanima!

Nokaut u centru Splita: Snimili grupu koja se pomlatila na ulici

Sukob više muškaraca odvio se usred bijela dana pred šokiranim kupcima i prolaznicima, a početno naguravanje i rasprava završili su nokautom jednog od sudionika
Vidi originalni članak

Nakon što se snimka sukoba ispred trgovine u Ulici Marina Držića u središtu Splita pojavila na društvenim mrežama i raznim grupama reagirala je i policija. Sukob više muškaraca odvio se usred bijela dana pred šokiranim kupcima i prolaznicima, a početno naguravanje i rasprava završili su nokautom jednog od sudionika koji je ‘dobio’ udarac u prsa dok je čučeći popravljao vezice na tenisicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je izvjestila kako su u četvrtak poslijepodne započeli kriminalističku istagu.

- Do ovog trenutka utvrdili smo identitet jednog muškarca koji je doveden u službene prostrije radi obavljanja razgovora, a u tijeku je traganje za ostalim sudionicima događaja - stoji u priopćenju iz policije.

Apeliraju na građane da u ovakvim ili sličnim situacijama kada svjedoče protupravnim ponašanjima odmah pozovu policiju na besplatni broj 192 jer će tada biti u mogućnosti odmah doći na mjesto događaja, spriječiti daljnja protupravna ponašanja i započeti poduzimati mjere i radnje iz nadležnosti policije.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Sanda Sandy 28.03.2020.

    Jado jadni tebe bi triba cipelarit svaki muški koji te sretne i to na isti način .Da im ne sramotiš muški rod.

  • lorim1 28.03.2020.

    Najbolje mi je kad u naslovu vidim kako policija istrazuje. Sta istrazujete? Imate snimku i ime i prezime kukavice u komentarima. Sta vam jos treba? Pismena zamolba u 100 primjeraka 10 000 kn. biljega pozitivan test na koronu odobrenje od Donalda Trumpa...

  • marinahodak1@gmail.com 28.03.2020.

    Boze, koji kukavicki udarac...bome ne znam da li ce mu ovaj ostati duzan....i evo vraga....😥

Komentiraj...
Vidi sve komentare