To je to što me zanima!

'Nora otišla tamo gdje je ništa ne boli, gdje nema ni patnje...'

Otišla je mirno i spokojno. Prelijepa kao i uvijek. S dugim trepavicama i najslađim majčinim obraščićima...baš kao da spava, napisala je Norina majka u poruci
Vidi originalni članak

Majka malene Nore Šitum Đana objavila je dirljivu poruku kojom se oprašta od svoje Nore Fore, strašnog lava. U poruci je napisala da je Nora u 5.20 sati po hrvatskom vremenu odlučila sklopiti oči i otići tamo gdje je ništa ne boli...

Poruku mame Đane Atanasovske donosimo u cijelosti:

"Dragi prijatelji,

 Noćas u 00:20, ili 05:20 po našem vremenu, naš je strašni lav odlučio sklopiti oči i odmoriti. Bilo je dosta i bilo je previše. Kad je njoj bilo dosta, onda znate da je stvarno bilo DOSTA!

Otišla je tamo gdje je ništa ne boli, gdje je nitko ne bode i gdje nema ni gljivica, ni leukemije ni patnje. Bili smo s njom do zadnjeg trenutka. Otišla je mirno i spokojno. Prelijepa kao i uvijek. S dugim trepavicama i najslađim majčinim obraščićima...baš kao da spava. Jer ona je samo htjela konačno leći i zaspati, uz svoje tatu i mamu, i da nam nitko drugi ne smeta. Pogotovo ne tamo neki doktori s iglama i tabletama.

 Pleše negdje moja princeza, sretna i slobodna! Čuva nas i gleda! Naučila nas je što je ljubav. Promijenila nam je život.

 Neće biti lako bez nje, ali ona će zapravo uvijek biti tu...

Imam jednu ranu na srcu koja jako boli. Ali svaki put kad zaboli, sjeti me tko je unutra. Kao prije šest godina kad me je lupala u stomaku.

Volimo vas i hvala vam na bezuvjetnoj i nesebičnoj potpori svo ovo vrijeme!

Nora u srcu :-)

 P.S. nadam se da je nebo dovoljno veliko za njenu energiju i hiperaktivnost. Ovdje nije imala dovoljno prostora :-)!"

Idi na 24sata

Komentari 435

  • šiš 22.03.2013.

    Zaista dirljivo. Suze same teku. Bože daj snage roditeljima u ovom teškom trenutku.

  • zgpurger1 21.03.2013.

    ....suza suzu stiže....svi smo već sve rekli....osjećam se kao da ih jako dobro poznajem,svih ovih dana kada bi vidio sliku malene Nore ili čitao o njoj suze bi same krenule...na jednoj misi za isto jedog malog anđela svećenik je rekao:"Ne pitajte se zašto je tako jer to samo Gospodin zna,Vi ćete to saznati tek kada k njemu dođete...." ja ću se uvijek do tog momenta ipak pitati,ali zašto ti mali anđeli????....Nora,počivaj u miru,a roditeljima neka Bog da snage da izdrže ovo vrijeme do ponovog susreta sa svojim anđelom....

  • jozojo75 21.03.2013.

    Počivaj v miru levček mali. Tudi v Sloveniji (čeprav se to nikjer ne piše) si pustila na ljudi en velik pečat. Borka do konca. Naj te angeli čuvajo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare