To je to što me zanima!

Nora šalje puse: Još se ne zna jesu li joj stanice dovoljno jake

Ako su stanice dovoljno jake, one će se modificirati, vratiti u Norin krvotok i boriti s kancerogenim stanicama. Ako sve bude u redu, terapija počinje za dva, tri mjeseca
Vidi originalni članak

Kako javljaju njezini roditelji, malena Nora Šitum svima šalje puse i zagrljaje iz dječje bolnice u Philadelphiji. 

- Dragi naši, naša Nora strašni lav zaspala je pa koristimo priliku javiti vam se. Liječnici i sestre rade svoj posao jako profesionalno. Sve pretrage se rade, a Nora ko Nora zavukla se i njima pod kožu. Nora i roditelji šalju Vam svima puno velikih pusa, srčeka i zagrljaja -, piše na Norinoj Facebook stranici.

Ivica Šitum, Norin otac, kaže da Norina terapija kreće tek za dva, tri mjeseca. 

- Ovaj tjedan trebaju tek dobiti rezultate jesu li stanice (T-limfociti) dovoljno jake da se mogu dalje razvijati i modificirati u laboratoriju. Iza toga slijedi medicinski zahvat vraćanja tih modificiranih T-limfocita u njen krvotok i tada se oni bore sa kancerogenim stanicama i konačno ih uništavaju. Dao Bog da sve ide ovim slijedom koji sam naveo. Hvala na interesu za Noru i pozdrav od nas troje iz Philadelphije - rekao je Norin otac za Dnevnik.hr.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • erika78 21.02.2013.

    Nora dragi bog je s tobom ja u to vjerujem samo budi hrabra volimo te

  • mmiss 20.02.2013.

    Ma samo naprijed mala lavice.

  • jozojo75 20.02.2013.

    Nora pozdrav iz Slovenije. Želimo ti vse najboljše in seveda ni dvoma o tvoji ozdravitvi. Vam, ki ste pomagali Nori, da je lahko šla na zdravljenje v ZDA, pa en velik poklon.

Komentiraj...
Vidi sve komentare