To je to što me zanima!

Norvežanka prijavila Australce za silovanje u splitskom klubu

Policija je uhitila trojicu mlađih muškaraca te su ispitani u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu. Sudac im nije odredio pritvor, ali im je oduzeo putovnice
Vidi originalni članak

Norvežanka (18) prije četiri večeri prijavila je policiji da su je trojica mladih Australaca, u ranim 20-im godinama, silovala u muškom zahodu jednog splitskog kluba

Policija je uhitila osumnjičene te su ispitani u Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu. Sudac im nije odredio pritvor, ali im je oduzeo putovnice, javlja Dalmacija News.  Županijsko državno odvjetništvo u Splitu je protiv ovog rješenja podnijelo žalbu, piše u priopćenju.

Spomenuti portal piše kako su Australci tvrdili da se radilo o dobrovoljnom odnosu. Oni u Splitu čekaju nastavak kaznenog postupka.

Norvežanka se u jednom trenutku uspjela osloboditi i pobjeći iz kluba, piše u priopćenju Državnog odvjetništva. 

Nitko od osoblja nije, međutim, primijetio da se zbilo išta sumnjivo, niti se Norvežanka požalila na Australce. Djevojka se u klub vratila s policijom, no Australci su već bili otišli. Policija ih je kasnije pronašla i uhitila. 

Norvežanka je pregledana u bolnici i navodno joj nisu pronašli ozljede koje bi upućivale da se radilo o nasilnom spolnom činu, piše Dalmacija News.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Baketin 21.07.2015.

    Balkan KRETENI odobravaju silovanja. A šta bi rekli ovi Balkan kreteni da se radilo kojim slućajem o njihovim kćerima. Baš me to zanima. Tražili bi smrtnu kaznu!

  • pravi hrvat 21.07.2015.

    slučajno ušla u muški wc

  • SilaBole 21.07.2015.

    otrijeznila se ,...

Komentiraj...
Vidi sve komentare