To je to što me zanima!

Nosio curinu glavu u torbi pa se popeo na stup i umro

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Španjolac je prijateljima rekao kako u torbi nosi glavu svoje djevojke. Nisu mu povjerovali. Otišao je iz kafića, popeo se na električni stup i poginuo
Vidi originalni članak

José Ángel Gellardo zvani "Štakor" (34) iz Španjolske mirno je u nedjelju pio pivo s prijateljima u kafiću Pepín u Córdobi. U jednom trenutku ih je stao uvjeravati kako u torbi nosi odrubljenu glavu svoje djevojke, Marije del Rocío Torrera (30). Zbog bezosjećajnog izraza lica nitko mu nije povjerovao. Nakon što je izašao iz kafića ostavio je torbu pored ulaznih vrata i odlučio se popeti na električni stup. Udarila ga je struja te je pao s 30 metara visine na pod. Muškarca su prevezli u bolnicu gdje je isti dan navečer preminuo.
- Nakon što je nekoliko gostiju otišlo iz kafića u kojem je on sjedio primijetili su lokve krvi na cesti. Shvatili su da glava u torbi zapravo nije bila šala - rekao je jedan od svjedoka incidenta. Torbu s glavom djevojke su pronašli kraj ulaza. Policija je potvrdila kako su pronašli tijelo djevojke nedaleko od mjesta gdje je muškarac poginuo. Dodali su kako su na tijelu bile ubodne rane te pretpostavljaju da je muškarac do smrti izbo nožem svoju djevojku. Pronašli su i nož. Lokalna policija medijima nije otkrila više detalja jer još uvijek traje očevid te ispituju svjedoke, piše španjolski ABC. Maríju del Rocío su pokopali u utorak, a istaknuli su kako su Joséa 2007. godine optužili da je podmetnuo požar u kojem su poginuli njegovi roditelji. Oslobdili su ga optužbi jer nisu imali dovoljno dokaza. Otac tragično preminule djevojke istaknuo je kako ništa nije ukazivalo na ovako brutalan zločin jer mu se njezin dečko činio dobar, iako je imao burnu prošlost. Par je bio u vezi manje od godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Keksolino 22.09.2010.

    \"njezin dečko činio dobar, iako je imao burnu prošlost.\" A sto cete. Kad žene vole face :) .

  • mar111 22.09.2010.

    ovdje doslovno vrijedi ona izreka \'nosi glavu u torbi\'.

  • mar111 22.09.2010.

    KEKSOLINO, tvoj komentar je super, najbolji u zadnje vrijeme, pozdrav i ja to kažem .)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare