To je to što me zanima!

Nova atrakcija u Puli: Stiglo je osam malih kajmana naočara

SVE SE VIŠE ŠIRE U pulski akvarij svaki dan pristižu životinje. Od prije je tu 15 malih periski, a poznati stanar je i raža Srećko koji osvaja osmijehom. Sad je pravi frajer
Vidi originalni članak

Pulski Aquarium svakim danom postaje sve veći i bogatiji novim vrstama koje oduševljavaju kako Puljane, tako i sve koji dođu u posjet tom centru. Nakon nedavno pristiglih 20 tropskih morskih konjića, sad je stiglo i osam kajmana.

Donacija je to akvarija iz Splita. Radi se o kajmanu naočaru koji pripada skupini aligatora koji naseljava sve tipove močvarnih i riječnih staništa Srednje i Južne Amerike, objašnjava nam dr. Milena Mičić iz Aquariuma.

Novi stanari akvarija u Puli su tzv. bamboo morski psi koji su stigli iz bečkog akvarija. Dobili su ih pet, a već će dobiti i bebice tih morskih pasa jer je udvaranje mužjaka ženkama uspjelo krajem prosinca. A veliku dobrodošlicu novim stanarima poželjeli su stari stanari akvarija koji su jednako atraktivni.

BRZO SE PRILAGODILI FOTO 'Gastarbajteri' se skućili u Puli: Morski konjici iz Duisburga uskoro će dobiti prve potomke

U Aquariumu imaju 17 živih periski, od kojih je 15 malih. Morali su ih uzeti iz mora jer ih napada bakterija i prijeti im izumiranje. Velika atrakcija je i raža Srećko koja je osvojila srca svojim osmijehom. Sad ima godinu i četiri mjeseca te je pravi frajer od 35 centimetra. Uz njih, u akvariju je još puno raznih morskih vrsta.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Ellie29 04.04.2021.

    Da za vise ovakvih clanaka 🥰

  • 03.04.2021.

    Pulski Aquarium preseliti na Markov trg, a ove sa trga preseliti u Aquarium

  • It's kišing 03.04.2021.

    Logika Sjedi Haso na klupici kraj jednog čovjeka koji je čitao "Logiku".Pita ga Haso što je to logika.Čovjek ga upita:imaš li ti doma akvarij?Haso:Imam. Čovjek:To znači da voliš životinje? Haso:Volim. Čovjek:Ako voliš životinje voliš i ljude? Haso:Volim. Čovjek:Ako voliš ljude,voliš i žene? Haso:Volim. Čovjek:Ako voliš žene,nisi peder? Haso:Nisam. Čovjek:E,vidiš to ti je logika. Ode čovjek na predavanje i ostavi knjigu Hasiju! Dođe Mujo i pita: Šta to čitaš,Haso? Haso:Logiku. Mujo:A šta je to logika? Haso:Sad ću ti objasniti.Imaš ti doma akvarij? Mujo:Nemam. Haso:Nemaš doma akvarij??? Mujo:Nemam. Haso:Mrš,pederu jedan!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare