To je to što me zanima!

Nova havarija trajekta: Među poginulim putnicima su i djeca

Bangladeš: Trajekt s oko 200 putnika prevrnuo se na rijeci Maghna blizu glavnog grada Dhake. Pronađeno je 12 tijela, ali strahuju da je broj poginuli daleko veći
Vidi originalni članak

Bangladeški trajekt s oko 200 putnika u četvrtak se prevrnuo i potonuo na rijeci Meghna tijekom oluje blizu glavnog grada Dhake, prenosi Reuters. Policija javlja da je pronađeno najmanje 12 tijela, među kojima su i ona djece i žena, a strahuje se da bi broj poginulih mogao rasti. 

Tražili smo kapetana da brod usidri uz obalu, no ignorirao nas je... I odjednom se trajekt u nekoliko sekundi  prevrnuo, tvrdi jedan od preživjelih putnika

Policija nije potpuno sigurna koliko je putnika bilo na brodu u trenutku nesreće.

Trajekt 'M.V. Miraj-4' prevrnuo se uslijed jakih vjetrova i kiše oko 27 kilometara od Dhake, gdje je išao iz Shariatpura. Neki su putnici unatoč jakim strujama uspjeli doplivati do obale.

- Dogodila se iznenadna oluja, te smo tražili kapetana da brod usidri uz obalu, no ignorirao nas je... I odjednom se trajekt u nekoliko sekundi  prevrnuo - rekao je 50-godišnji Abdur Rahman, jedan od putnika koji su doplivali do obale.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare