To je to što me zanima!

Nova korona-karta: Osim obale, u narančastom je i Zagreb. Sve gore stanje u drugim zemljama

U Hrvatskoj je i dalje bolja situacija nego na drugim turističkim destinacijama u Europi. Grčka je skoro cijela u crvenom, u Italiji je samo mali dio zelen, a većina u narančastom
Vidi originalni članak

Europski centar za prevenciju i kontrolu bolesti (ECDC) objavio je novu korona-kartu. Prema njoj, situacija na obali i dalje je ista - u narančastom je, no ovog tjedna iz zelenog u narančasto prešla je i hrvatska metropola. 

U Hrvatskoj je i dalje bolja situacija nego na drugim turističkim destinacijama u Europi. Grčka je skoro cijela u crvenom, u Italiji je samo mali dio zelen, a većina u narančastom. U lošoj epidemiološkoj situaciji je i Španjolska. 

BEROŠ O NOVOJ KARTI ECDC-A: 'Hrvatska obala je narančasta, ostatak zelen, to pobuđuje oprezni optimizam i obvezu'

Od posljednje karte koja je izdana 5. kolovoza, stanje se pogoršalo i u Francuskoj. 

ECDC boje na karti dodjeljuje po broju slučajeva zaraze u proteklih 14 dana, na 100 tisuća stanovnika. 

Idi na 24sata

Komentari 232

  • sexy_trubadur 12.08.2021.

    i sad kad su samo cijepljeni dosli u hrvatsku ,,kako to da se pogorsala situacija ??? donijeli sa sobom i sire zarazu ,,drugog odgovora nema ???

  • jožek2 12.08.2021.

    Hrvatska je odavno u crvenom ali hdz mafija i Plenkošenko to skrivaju da bi spasili turističku sezonu i što više love zgrnuli od turista u svoje pohlepne džepove.

  • zarobljena_u_svemiru 12.08.2021.

    Bitno je da imamo 1.000.000 turista. Da se puni blagajna. Nove mjere nakon 15.8. "Novo normalno". 🙄Ko vas više doživljava?Djeca od 3 godine vam više ne vjeruju. Trgovci će "morati" provjeravati svoje vjerne kupce dali imaju covid potvrdu. Poslodavci će biti u grču jer moraju otpustiti radnike koji nisu cijepljeni. 😑😡..Hrana poskupljuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare