To je to što me zanima!

Nova slovenska premijerka: Slovenija nije ista kao Cipar!

Slovenija je stabilna država i nema potrebe uspoređivati je s Ciprom. Smatram da Slovenija može sama riješiti svoje probleme u javnim financijama, kaže Bratušek
Vidi originalni članak

Nakon objave u američkim medijima kako će Slovenija uskoro imati situaciju koju trenutačno ima Cipar, reagirala je slovenska premijerka. Nova premijerka Alenka Bratušek poručila je kako Slovenija nije Cipar. 

- Slovenija je stabilna država i nema potrebe, a i neprimjereno je, uspoređivati je s Ciprom. Smatram da Slovenija može sama riješiti svoje probleme u javnim financijama - kazala je premijerka. 

HRT prenosi kako situacija Cipra treba biti upozorenje za sva rubna gospodarstva u eurozoni, pa i za Sloveniju, da svoje financijske i bankarske probleme što prije riješe.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • tegla ajvara 27.03.2013.

    istina boli hehe, ali slovenci nije vam to sramota vidite nas ;)

  • be yourself 27.03.2013.

    Vidi ti naših naprednih susjeda, visi im uže iznad glave a političari im još pušu na prazno. Mala je nova, pustite je da se malo koprca, neće ni ona moći dugo lagati, potroši se čovjek jako brzo. Bolje bi im bilo da se suoče s istinom da su propali, možda bi se onda i pokrenuli. Do tada, neka ih tješi Alenka da još uvijek nije gotovo.

  • WOMANIZER 27.03.2013.

    e hrvatska npr. nije sama sposobna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare