To je to što me zanima!

Nova tragedija u SAD-u: Ubio učenika u školi, uhitili školarca

Nakon godinu dana internetske nastave, povratak u školu ovog tjedna u SAD-u potiče bojazan od pucnjava u školskoj sredini, što je postalo prava pošast u američkom društvu
Vidi originalni članak

Učenik je ubijen hitcem iz vatrenog oružja u srijedu u srednjoj školi u Sjevernoj Karolini, priopćila je policija te američke države, dodajući da je uhitila osumnjičenika.

Policija grada Winston-Salema stigla je oko podneva u srednju školu Mount Tabor, rekla je načelnica Catrina Thompson na tiskovnoj konferenciji.

Policija je na mjestu događaja našla učenika ranjenog hitcem iz vatrenog oružja. Učenik je prevezen u bolnicu gdje je "podlegao ranama", rekla je Thompson kroz suze, ne otkrivajući dob žrtve. 

Osumnjičenik, učenik iste škole, pritvoren je u srijedu predvečer.

Nakon godinu dana internetske nastave, povratak u školu ovog tjedna u SAD-u potiče bojazan od pucnjava u školskoj sredini, što je postalo prava pošast u američkom društvu.

Ovo je druga pucnjava u srednjoj školi u Sjevernoj Karolini od početka tjedna, što svjedoči o toj trajnoj opasnosti.

O ovakvim događajima pišu mjesna glasila, ali su rijetko na naslovnicama nacionalnih medija. Javnost danas potresaju samo krvoprolića poput onoga u srednjoj školi u Parklandu, na Floridi, kada je u veljači 2018. ubijeno 17 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • strikan3 02.09.2021.

    Malo jača tragedija je rast cijena u Hrvatskoj... Što se tiče Amera - bolje da se ubijaju međusobno, nego da ubijaju po svijetu.

  • Chemica 02.09.2021.

    Stari računi su dočekali naplatu. Pravi psihopat. Već prvi tjedan ga je dokusurio.

  • Hejter 42000 02.09.2021.

    to je kod njih postalo normalno, kakav narod takva drzava

Komentiraj...
Vidi sve komentare