To je to što me zanima!

Novakovec: Muškarac (28) tupim predmetom usmrtio staricu (77) i opljačkao je

Žena (77) pronađena je mrtva 17. veljače u Novakovcu. Cijela kuća bila joj je ispremetana, pa se sumnjalo da ju je usmrtio provalnik. Policija ga ispituje i osnovano sumnjiči
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu provelo je prvo ispitivanje uhićenog Hrvata (28) i donijelo rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog osnovane sumnje da je počinio ubojstvo.

Naime, postoji osnovana sumnja da je 28-godišnji okrivljenik između 10. i 17. veljače 2020. u mjestu Novakovcu, da bi se domogao novca, nasilno otvorio ulazna vrata kuće u kojoj je sama živjela 78-godišnja oštećenica te ju ubio, prenosi portal Mnovine

PET MJESECI ISTRAGE Policija riješila ubojstvo žene u Međimurju? Sve će otkriti danas

Osumnjičenik je ušao u hodnik gdje ga je ona i zatekla, pa ju je tvrdim predmetom udario u glavu i odvukao u sobu gdje joj je nanio teške ozljede od kojih je oštećenica preminula. Osnovano se sumnja da je potom pretražio prostor kuće te pronašao i zadržao za sebe neutvrđeni iznos novca.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, stoji u priopćenju DORH-a. 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Maddog 21.07.2020.

    A,,,,??? 🤔

  • BoboNovi 21.07.2020.

    Rasist! Ubio je zenu druge rase, cisti rasizam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare