To je to što me zanima!

Nove cijene: Gorivo skuplje u četvrtak pa opet idući tjedan

Gorivo će u četvrtak poskupjeti zbog novog PDV-a, a već idući tjedan cijena goriva će rasti zbog novog obračunskog razdoblja prema cijenama na svjetskom tržištu
Vidi originalni članak

Zbog PDV-a u četvrtak će poskupjeti gorivo, a već sredinom sljedećeg tjedna slijedi novo poskupljenje zbog novog obračunskog razdoblja prema cijenama na svjetskom tržištu koje imamo svaka dva tjedna, javlja dnevnik.hr.

Cijena barela nafte opet je porasla i iznosi oko 125 dolara, a prema neslužbenim saznanjima dnevnik.hr-a zbog toga će uslijediti i novo poskupljenje. Ako se tome pridoda i PDV cijena goriva bi mogla narasti i do 50 lipa.

Cijena prosječnog spremnika od sredine siječnja je narasla za više od 30 kuna. Iako su Sindikati još prošli put od Vlade zatražili da smanji trošarine, Vlada im je poručila da ne namjerava ništa učiniti i da je nova psihološka granica 12 kuna.


Idi na 24sata

Komentari 219

  • mlinka79 01.03.2012.

    mene to puno ne brine ja uvijek točim za 100kn, uuuuuuuuhhhhhhhhhhh mati moja mila

  • anivlado 01.03.2012.

    živio sdp, hvala mu što ovako napredujemo

  • EYES 01.03.2012.

    Stvarno nam nema pomoći, već sad smo jadan i gladan narod a što tek bude...užas, kad se čovijek vrati 10 ili 15 godina unatrag vidi gdje nas je sve ovo odguralo.Nažalost, auto je danas prijeka potreba, posebno ljudima koji žive dalje od važnih ustanova, a s druge strane je pak luksuz.Neznam, neznam gdje to sve ide !

Komentiraj...
Vidi sve komentare