To je to što me zanima!

Nove fotografije Kim Jong Ila su loše fotomontaže?

Zdravlje Kim Jong Ila već je dulje vrijeme tema svih medija, s obzirom da odavno nije viđen. Sumnja se da je doživio srčani ili moždani udar
Vidi originalni članak

Korejski mediji objavili su fotografije i izvještaj s događaja koji je sjeverno-korejski vođa navodno pohodio, a koje su dobili od državnih dužnosnika. Na prvoj fotografiji sjena Kim Jong Ila pada drukčije nego kod vojnika koji stoje kraj njega, dok je na drugoj fotografiji sjena usklađena s ostalima. Sve to potaknulo je nagađanja o fotomontaži. Zdravlje Kim Jong Ila već je dulje vrijeme tema svih medija, s obzirom da ga nitko odavno nije vidio, čak ni na bitnim proslavama, a državni ured s vremena na vrijeme pusti fotografije koje su upitne kvalitete popraćene šturim izvješćem čime žele umanjiti nagađanja i sumnje o smrti vladara. Sumnja se da je doživio srčani ili moždani udar, te da je paraliziran ako ne i mrtav. Nagađanja i znatiželju dodatno pojačava i činjenica da Kim nije imenovao čovjeka koji bi trebao nakon njega voditi zemlju koja posjeduje nuklearno oružje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Gatsby 07.11.2008.

    Ma koga boli urac za tog diktatorskog smrada, hebe mi se jeli živ ili mrtav, to je sustav koji će nastaviti tradiciju kao na Kubi, sjaši Murta da uzjaše Kurta!

Komentiraj...
Vidi sve komentare