To je to što me zanima!

Nove poplave u BiH: 2 naselja poplavljena za samo 15 minuta

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Razina vode iznosila je i do 120 centimetara, a mulj i nanosi blata viši su od 20 centimetara. U novim poplavama pod vodom su Orahovica i Donja Orahovica
Vidi originalni članak

Kiša koja je jučer padala na sjeveroistoku BiH, uzrokovala je nove poplave, prenosi Dnevni avaz. Moranjačka rijeka u samo je 15 minuta poplavila dva naselja - Orahovicu i Donju Orahovicu.

Mještani Orahovice kažu da je brdski dio zadesio prolom oblaka i da se sva voda slila prema ravničarskom dijelu naselja. Za samo 15 minuta voda je potopila prve katove domaćinstava. Razina vode iznosila je i do 120 centimetara, a mulj i nanosi blata viši su od 20 centimetara, prenosi BiHlive.info.

>>> Ekskluzivno: Transkripti poziva iz pakla. Otkrijte što se stvarno dogodilo u Slavoniji samo uz Express koji je u prodaji od petka 23. svibnja

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Mustafa Aga 26.05.2014.

    Da li se ovi gradjani BiHa mole Uzvisenom Bogu...???

  • Vražji Vrag 26.05.2014.

    Prvi kat nije na visini od 120cm, već na minimalno 300cm (3 metra), dakle, poplavljena su eventualno prizemlja.

  • 25.05.2014.

    Gledam danas Savu kod Podsuseda,skoro da je nema,kamenje nasred korita. I tako već tjednima.Ne čitam nigdje da u Austriji,Sloveniji ili Mađarskoj ima visokih vodostaja.Pa otkud sva ta voda u Slavoniji,Bosni i Srbiji? Pa u cijeloj regiji je palo nadprosječno puno kiše!Otkud sva ta vodurina u žitnici Hrvatske,u sirotinjskoj Bosni i očito loše branjenoj (od vode) Srbiji? Kaj se vama ljudi dragi ne čini da je tu nekakav ljudski vrag imal posla? Ak velike sile pošalju kišu nekam drugdje jer imaju OI,trke Formule ili slična financijski isplativa sr....,pa kaj nije logično da je netko odlučil klimatski sj..... Bosnu,Hrvatsku i Srbiju? Zakaj? E...to je pitanje svih pitanja.GMO hrana (odbijanje),opet svi u jednu državu...ili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare