To je to što me zanima!

Novi 24sataExpress: Koja je to mračna tajna Jadranke Kosor?

HDZ-ov ''crni'' sef dugo je vremena skrivao tajnu koja bi cijeli vrh vladajuće stranke mogla dovesti ravno pred sud. U novom broju otkrivamo važne mračne tajne...
Vidi originalni članak

Što je Franjo Tuđman mislio o mogućem braku Josipa Broza zvanog Tito i Gertrude Munitić? Što se točno nalazilo u blagajni HDZ-a i kakav je to čudnovati sadržaj Mladen Bajić dobio iz nje? Sve to pročitajte u 24sataExpressu. No ima još. 

Zašto je Karamarko ljut na Dalićku? Zašto je Tomo uhitio bivšeg mu šefa Jožu, Boljkovca? Vaš omiljeni tjednik donosi i intervju s Čačićem, koji objašnjava kako ćemo uspjeti i bez MMF-a. Tu je i popis kriznih profitera, institucija koje su zarađivale milijune dok je nacija klizila u glib i druge pripovijesti. 

Tu su i priče ljudi bez kojih ne bi nastala ni jedna epizoda Ruže vjetrova, ali i priznanje Antonije Mandić, kako joj je uspjelo očarati Georgea Clooneya. Lepa Smoje, dobri duh Splita, u opširnom intervjuu govori o Miljenku, Krleži, Kerumu, a ima i puno sličica sa golim tetama te sudokua, znači cijeli spektar.    

>>> O svemu čitajte u novom broju 24sataExpressa...

Idi na 24sata

Komentari 53

  • JasminaGlavaš 04.11.2011.

    pustite iz zatvora ljude koji su tamo zato što su ukrali metar drva ,5 kg salame i 10 kg kruha strpajte tamo one koji su nas uništili HDZ........

  • branko3005 04.11.2011.

    Pljuneš mi u ass

  • GričkaVještica 04.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare