To je to što me zanima!

Novi broj 24sataExpressa: Ivo Sanader ljuti sve oko sebe...

Zašto Mirjana Sanader ne ide na suđenja? Zašto se odvjetnici ljute na klijenta i hvataju za glavu kada Ivo Sanader solira u sudnici? Pročitajte u Expressu!
Vidi originalni članak

Naši ljudi skupili su sve žive informacije: je li brak Sanaderovih u krizi, koga želi vidjeti u ćeliji, koga će “utopiti” tijekom obrane, zašto se odvjetnici hvataju za glavu kad njihov klijent solira? U 24Expressu o tome je složen cijeli dossier. 

Tu je i priča o “Vili Teheran”, skromnoj kućici Barba Lukina sina koja stoji tričavih pola milijuna eura... A tu je i 10 umjetnički najdojmljivijih afera Sanaderove vladavine. Tko je Damir Sesvečan, čovjek koji će zastupati HDZ na sudu? Dragovoljac Vilim Karlović opisao je grozote Ovčare, koju je preživio.

Tu je i ispovijest Stipe Božića, koji priča kako je preživio uspone na Mt Everest, lavinu, udar munje i pad u pukotinu. Živorad Tomić piše o usponu i padu 3D filma. U Expressu je i članak o Izabeli D. manekenki koja je objavila memoare koji su tiskani drugi put, pa nestala. Koji je njen pravi identitet?    

Idi na 24sata

Komentari 9

  • branko 1964 11.11.2011.

    lady tragedy

  • Brljo 11.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • BORISARAMBAI 11.11.2011.

    veleizdajnik

Komentiraj...
Vidi sve komentare