To je to što me zanima!

Novi broj Expressa: Plenkovića njegovi ruše - kao da je Zoki

Tko je protiv koga u velikom ratu za vlast u HDZ-u koji se podijelio oko roda i spola i kako je Plenković, zagovornik ratifikacije, pobijedio političke suparnike u stranci čitajte u novom Expressu
Vidi originalni članak

U novom broju političkog tjednika Express, koji je od petka na kioscima, pročitajte insajderski izvještaj o dramatičnim događanjima u HDZ-u. Dosad neviđenoj bitki HDZ-ovih neokonzervativaca i umjerenih liberala oko ratifikacije Istanbulske konvencije. Točnije kako je taj, u suštini dobronamjerni i civilizacijsko prihvatljivi dokument, podijelio vrh HDZ-a. I kako je Plenković, zagovornik ratifikacije, pobijedio političke suparnike koji imaju jedan bitan politički nazivnik: stajali su uz bok Tomislava Karamarka kad je svojom političkom strategijom podijelio Hrvatsku i sasvim antagonizirao društvo. I svejedno nije dobio većinu za mandat.

Analizirali smo majku svih političkih skandala: korištenje podataka 50 milijuna korisnika Facebooka u Trumpovoj kampanji u aranžmanu tvrtke Cambridge Analitycs. Prijeti li taj tsunami stabilnosti najjače digitalne kompanije na svijetu?

Pripremili smo i sasvim solidan meni s tekstovima naših kolumnista: od Klauškog do Tomića, od Pirkea do Bodrožić...

Novi Express je od petka na kioscima za 14 kuna!

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ljubica ljubičica_1 23.03.2018.

    Mogu mu stavit soli na rep!

  • cajger 23.03.2018.

    (L)Ex Plenki

  • contreras 22.03.2018.

    Ovo me podsjeca na zivotinje ,zivotinjski copor di zbog manjka hrane ubiju pojedu najslabijeg .pozderu ga da ovima vise ostane .ovi zderu ne jedu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare