To je to što me zanima!

Novi dogovor Keruma i HDZ-a osigurat će prolaz proračuna

Splitski HDZ i Željko Kerum na lokalnoj razini su dogovorili 'neslužbenu' koaliciju, piše Jutarnji list. To bi gradonačelniku trebalo osigurati izglasavanje proračuna
Vidi originalni članak

Nakon što mu je koalicija sa HDZ-om na državnoj razini omogućila ulazak u Sabor, splitski gradonačelnik Željko Kerum opet će surađivati sa HDZ-om, ali na lokalnoj razini, piše Jutarnji list. 

Navode da se radi o neslužbenoj koaliciji, što znači da će HDZ-ovci u Gradskom vijeću glasati za proračun za 2012. godinu. 

HDZ-ovci kažu da bi protivljenje proračunu moglo dovesti do novih izbora, što ne paše niti jednoj strani. Bude li se Sanja Bilač, koja se protivila 'braku' HDZ-a i Keruma, protivila i ovom dogovoru, mogle bi je snaći sankcije, poručuju iz HDZ-a, piše Jutarnji.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Zdenko Golub 20.12.2011.

    Kerum svakako dobiva i na lokalnoj i na državnoj razini, a HDZ gubi na kvalitetnim ljudima u svojim redovima u Saboru, a na lokalnoj razini gubi na kredibilitetu u oćima građana Splita.

  • Camil_1 20.12.2011.

    Sanjo sad si u šansi da razbucaš ove paupere. Hrabre i Bog pomaže.

  • bbbbb 20.12.2011.

    Kerume,vrati tim crvenim fetivim splićanima(kojih je 10 % u Splitu,u budućnosti nadam se i manje) ono TITO na marjan i bićeš im dobar.Malo sutra,hahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare