To je to što me zanima!

Novi Fritzl u Austriji: Dvije je kćeri silovao i zatočio na 41 g.

Austrijanac (80) navodno je 41 godina silovao i u kući držao zatočene svoje dvije kćeri koje danas imaju 53 i 45 godina. Žene su navodno mentalno zaostale
Vidi originalni članak

Austrijanac (80) navodno je 41 godina silovao i u kući držao zatočene svoje dvije kćeri koje danas imaju 53 i 45 godina. Morale su spavati na drvenoj klupi u kuhinji, a otac im je navodno oružjem prijetio da će ih ubiti. iz policije su rekli da su žene mentalno zaostale te da su ih smjestili u zdravstvenu ustanovu, javlja Krone. Zločin je otkriven u svibnju kada je pokušao silovati stariju kćer u kući u selu sjeverno od grada Braunaua. Žena se branila i srušila ga na pod, a starac se u padu teže ozlijedio. Sestre su tada pobjegle iz kuće strave. 

Policija je izvjestila da sestre nekoliko tjedana nikome nisu govorile o silovanju, no kasnije su rekli kako je starca dva dana nakon pada našla socijalna radnica koja ga je prijavila policiji, piše britanski Mirror.

Ne zna se da li su žene s ocem dobile djecu, niti njihov identitet. Majka im je umrla 2008. godine, a za života je i ona bila žrtva manijaka. U policijskom priopćenju piše da ih je zlostavljao od 1970. do 2011. godine. 

Starac je zanijekao optužbe. 

Ovaj stravični slučaj je podsjetio na Josefa Fritzla (76) koji je 24 godine kćer držao zatočenu u podrumu i s njom imao sedmero djece. U ožujku 2009. godine osuđen je na doživotni zatvor.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • sussi 29.08.2011.

    ne mogu da vjerujem tolike godine, i majka dok je bila ziva, pitam se da li je ona ikad izašla vani - mogla je da je htjela na vrijeme to sprijeciti , nemoguce ......

  • Boy X 29.08.2011.

    Nemogu vjerovati da neko može tako dugo biti u zatočeništvu,pogotovo ako ih ima bar dvoje?

  • nimfa87 27.08.2011.

    od ovoga mi je fizički loše!!!!! matori jarac ja bih mu stavila dinamit u šupak!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare