To je to što me zanima!

Novi kandidat za čelnika Zadra na mostu prikuplja donacije

Zadarski performer Enio Meštrović sjeo je na most te pored sebe stavio kartonsku kutiju u koju su građani mogli ubacivati novac za financiranje predizborne kampanje
Vidi originalni članak

Poznati zadarski performer Enio Meštrović nasred gradskog mosta počeo je predizbornu kampanju za gradonačelnika Zadra. Sjeo je na most te pored sebe stavio veliku kartonsku kutiju u koju su građani mogli ubacivati novac za financiranje njegove predizborne kampanje.

- Naš program u početku će biti kratak, a onda sve duži i duži. Prvi potez će biti vraćanje dugova Grada Zadra. U poslovnici za otkup zlata prodat ćemo zlato i srebro Zadra iz Muzeja Stalne izložbe crkvene umjetnosti i vratiti dugove. Ostatak ćemo potrošit na ekipu - rekao je Meštrović.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • KleopatraZD 09.04.2013.

    Dragi neupućeni narode, ovaj čovjek drži na crno konobu već dugi niz godina i vodi je zajedno sa ženom, je da je zabava tamo jako dobra , ali računi su mu itekako na nivou najskupljeg restorana. Znači ne plaća porez, nema prijavljene radnike , ne poštuje nikakva pravila ove države ,a glumi nekog preformera koji želi ukazati na nešto, na što to???????????na sebe??????????? Svi se mi volimo izmotavat s vremena na vrime nekim porezima ,ali nećemo onda stati na most i glumiti neku poštenjačinu. Samo od nas je dobivao 2000kn svaki vikend pa neka si kampanju plati tim novcem i neka prodaje svoje zlato i srebro.

  • 828-LM 09.04.2013.

    prošo sam ja tuda i pito ga da mi posudi 10 kuna za hrenovke za većeru,reko je da odj....

  • Capafiori 09.04.2013.

    Enio, doniram 20 lipa - od srca :))) Nas dvoje vodim na piće, a donacija je za cijelu ekipu. ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare