To je to što me zanima!

Nasljednik Šime Krasić je ekonomist Ivan Klešić (HDZ)

Za Ivana Klešića (55) su glasali svi HDZ-ovi članovi odbora, dok su svi SDP-ovci bili protiv. Pobijedio je sa šest glasova za, četiri protiv i jednim suzdržanim
Vidi originalni članak

Predstojnik Državnog ureda u Karlovcu, Ivan Klešić (HDZ) novi je nasljednik Šime Krasić (72) na mjestu glavnog državnog revizora, izglasao je u četvrtak saborski odbor. Za Klešića su glasali svi HDZ-ovi članovi odbora, dok su svi SDP-ovci bili protiv. Pobijedio je sa šest glasova za, četiri protiv i jednim suzdržanim.

 Iz SDP-a su tražili da novi državni revizor ne bude stranačka osoba te da se bira javnim natječajem. U prepucavanjima su HDZ-ovci odgovorili SDP-u kako su za predsjednika države isto postavili stranačkog čovjeka, a SDP-ovci su rekli da se ne radi o istoj stvari. Oporbenjaci su istaknuli kako nije tajna da novi državni revizor iz kadra Branka Vukelića.

- Mogli ste predložiti svojeg kandidata, no niste i sad vam ovaj ne valja jer je naš - poručili su im HDZ-ovci, prenosi Dnevnik.hr. Ivan Klešić (55) će dužnost državnog revizora obnašati slijedećih osam godina, koliko traje mandat. Šima Krasić na tom je mjestu bila 16 godina.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • RokoPrć 09.12.2010.

    Kako će Šima Krasić živjet od 1. do 1- u mjesecu od mirovine samo 8000 kuna jadna

  • skviki 09.12.2010.

    ma sad se čude i smjenjuju babu od 72 godine ,pa ova nije svijesna da je živa ,a osobito da odlučuje o nečijem poslovanju.zadržite je još koju godinu i jeftinije je za državu i nas jadnike koji fosila plačamo ,a ne jeoš sad i mirovina .netko je prije par godina blenuo - s fakasa na posao - ,a ovi danas -s posla na groblje - naravno ako si -sretnik- pa radiš

  • mellifera196666 09.12.2010.

    Ova je spodoba trebala prva završiti u Remetincu jer je bila glavni generator lopovluka.Sramota za generaciju ljudi njenih godina,jer je dokazala da je iskusna jedino u prikrivanju neviđene pljačke.Ta nema razloga uživati u mirovini jer ju nije zaradila,nek se srami!

Komentiraj...
Vidi sve komentare