To je to što me zanima!

Detalji istrage: Vasu su spasile bivša žena i bliska prijateljica...

BEZ MILOSTI Giorgio Lingua bio je tajnik nuncijature u Beogradu. Poznat je po šokantnim mjerama, na što se Kaptol i priprema. Od danas na kioscima
Vidi originalni članak

Radikalan je i strog. Papa Franjo dao mu je zadatak da pomiri blaženog Alojzija Stepinca sa Srpskom pravoslavom crkvom. Giorgio Lingua je novi apostolski nuncij i o njemu detaljno piše Express.

U Vatikanu ga zovu Čistač, a ako obavi posao kako treba, papa Franjo ostvario bi stoljetnu želju Vatikana - povijesnu pomirbu Katoličke i Pravoslavne crkve. Naime, papa Franjo namjerno odugovlači s kanonizacijom Stepinca kako se ne bi zamjerio Srbiji, koja ga direktno vodi Rusiji i patrijarhu Kirilu. Susret Kirila i pape Franje u Moskvi bio bi baš povijesni.

Express još donosi informacije kako su Milijan Brkić i premijer Andrej Plenković ponovno u ratu. Njihov odnos ponovno se našao pod povećalom kad je objavljeno da se neće podići optužnica protiv Brkića i SMS ekipe. Navodno je DORH u Osijeku zaključio da nema osnova za podizanje optužnice jer žene koje je Brkić navodno nadzirao nisu htjele govoriti protiv njega. Navodno su rekle da su dopustile nadzor mobitela.

Za Express pišu Josip Mlakić, Miroslav Lilić...

Idi na 24sata

Komentari 45

  • gvagec 28.10.2019.

    Vasu spasila crvena knjižica HDZ-a ............................................

  • REPLIKA91 28.10.2019.

    Ma dajte više maknite ovaj članak. Već mjesec dana se vrti ova prazna glava

  • luddoboli 26.10.2019.

    Čestitam Vasi i na izboru žene. To je žena a ne moja, moja bi mene odmah spremila na sigurno.Još bi žalila kaj Goli Otok ne radi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare