To je to što me zanima!

Pokolj u Meksiku: Našli sedam raskomadanih tijela - glave fale

U ovom dijelu Meksika nekoliko kartela se bori za prevlast, a prošli tjedan su našli 17 tijela na istoj dionici autoceste. U Meksiku je od 2006. godine nestalo 5300 ljudi
Vidi originalni članak

U zapadnom dijelu Meksika u subotu je uz autocestu pronađeno sedam obezglavljenih trupala, isječenih na komade i spaljenih. Obezglavljena tijela koja su bila u plastičnim vrećama na prikolici zapaljenog kamiona ostavljena su u dijelu Meksika u kojem bukte sukobi suparničkih narkokartela,  priopćile su tamošnje vlasti, a donosi CNN.

Proteklog tjedna na istoj dionici uz autocestu pronađeno je 17 unakaženih tijela, priopćio je državni tužitelj. U ovom dijelu Meksika za nadmoć se bori nekoliko kartela među kojima su Vitezovi templari, ali i La Familia Michoacana, Zetas te Jalisco New Generation.

Prema podacima meksičkog Povjerenstva za ljudska prava više od 5300 ljudi smatra se nestalima od 2006 godine, a 9000 trupala nije identificirano, prenosi Večernji.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • schmetterling 24.09.2012.

    dog god se tamane narkokarteli i niš koristi banda nije mi žao.. kad stradaju ono koji nisu krivi ni dužni onda je to druga prića... ovaj ološ nek se samo međusobno kolje, barem ih bude manje..

  • matej21 23.09.2012.

    Koji bolesnik taj ubojicaa :OO

  • brus-li 23.09.2012.

    Krasna zemlja za veliki odmor..

Komentiraj...
Vidi sve komentare