To je to što me zanima!

Novi posao Ane Šarić: Otvorila svoj salon za kućne ljubimce

Ona već ima marketinšku agenciju, a s partnericom Teom Matičević i frizerski salon Opium u Zagrebu. Od ovog tjedna su partnerice proširile poslovanje
Vidi originalni članak

Mi vjerujemo da sva naša draga bića i drage stvari čine savršen mozaik života. I zaslužuju najbolje od nas. Zato smo odlučili kraljevske tretmane priuštiti i vašim četveronožnim prijateljima.

Poruka je to novog salona za njegu pasa i mačaka Opium Pet kojem je suvlasnica supruga prvog potpredsjednika Vlade i šefa HDZ-a Ana Šarić. Ona već ima marketinšku agenciju, a s partnericom Teom Matičević i frizerski salon Opium u Zagrebu. Od ovog tjedna su partnerice proširile poslovanje.

Duško Marušić/PIXSELL

Ana Šarić se proljetos udala za Tomislava Karamarka, a nedavno su dobili i kćerkicu. Uzela je muževo prezime, a poručila nam je preko svoje agencije da je razlog otvaranja salona to što su obje partnerice velike ljubiteljice pasa i mačaka.

- Naši psići s nama idu na posao, a ljubimci svih mojih klijenata u Opiumu i Aninih u marketinškoj agenciji uvijek su dobrodošli. Opium Pet je logičan nastavak Opiuma - kaže Tea Matičević, Anina partnerica. Zaposlit će i dvije djelatnice koje, osim toga što znaju ošišati i okupati ljubimce, znaju i kako se nositi s ljubimcima.

Opium pet

- Najvažnije je da se naši čupavi klijenti osjećaju sigurno - zaključuje Matičević.

Ana se inače trudi pomoći i napuštenim psima, a jednom je čak odvela i Tomislava Karamarka u azil za životinje. Šef HDZ-a je sad zasjeo na novu funkciju potpredsjednika Vlade, a Ana je odlučila s partnericom proširiti svoj posao. Inače, samo u frizerskom salonu radi sedam osoba.

Opium pet

Agencija u gubitku, Ana kaže da je to u skladu s planom

Anina marketinška agencija Drimia je i 2013. i 2014. imala gubitke. Ukupno oko 700.000 kuna. Za frizerski salon nema podataka. Karamarko nam je rekla da su gubici u skladu s planom i investicijskim ciklusom.

- Ulagali smo i zauzimali tržišne pozicije. Nismo ni planirali veliku dobit - kaže nam Karamarko.

Karamarko kaže da su i Drimia i Love Opium prošlu godinu završile pozitivno.

Idi na 24sata

Komentari 262

  • bajica1009 05.02.2016.

    Sad mi je jasno zašto je tom nestao traži sponzore za otplatu duga i utjeruje HDZ članstvo na šišanje, paš poduzetan nama što.

  • steve da force 05.02.2016.

    to se zovu ulaganja iz hrvatskog drzavnog proracuna powered by Karamarko lopina!Sramota

  • Jadran Plavi 05.02.2016.

    širi se ko đubar po vinogradu

Komentiraj...
Vidi sve komentare