Obavijesti

News

Komentari 262

Novi posao Ane Šarić: Otvorila svoj salon za kućne ljubimce

Novi posao Ane Šarić: Otvorila svoj salon za kućne ljubimce
4

Ona već ima marketinšku agenciju, a s partnericom Teom Matičević i frizerski salon Opium u Zagrebu. Od ovog tjedna su partnerice proširile poslovanje

VIDEO

Mi vjerujemo da sva naša draga bića i drage stvari čine savršen mozaik života. I zaslužuju najbolje od nas. Zato smo odlučili kraljevske tretmane priuštiti i vašim četveronožnim prijateljima.

Poruka je to novog salona za njegu pasa i mačaka Opium Pet kojem je suvlasnica supruga prvog potpredsjednika Vlade i šefa HDZ-a Ana Šarić. Ona već ima marketinšku agenciju, a s partnericom Teom Matičević i frizerski salon Opium u Zagrebu. Od ovog tjedna su partnerice proširile poslovanje.

Duško Marušić/PIXSELL

Ana Šarić se proljetos udala za Tomislava Karamarka, a nedavno su dobili i kćerkicu. Uzela je muževo prezime, a poručila nam je preko svoje agencije da je razlog otvaranja salona to što su obje partnerice velike ljubiteljice pasa i mačaka.

- Naši psići s nama idu na posao, a ljubimci svih mojih klijenata u Opiumu i Aninih u marketinškoj agenciji uvijek su dobrodošli. Opium Pet je logičan nastavak Opiuma - kaže Tea Matičević, Anina partnerica. Zaposlit će i dvije djelatnice koje, osim toga što znaju ošišati i okupati ljubimce, znaju i kako se nositi s ljubimcima.

Opium pet

- Najvažnije je da se naši čupavi klijenti osjećaju sigurno - zaključuje Matičević.

Ana se inače trudi pomoći i napuštenim psima, a jednom je čak odvela i Tomislava Karamarka u azil za životinje. Šef HDZ-a je sad zasjeo na novu funkciju potpredsjednika Vlade, a Ana je odlučila s partnericom proširiti svoj posao. Inače, samo u frizerskom salonu radi sedam osoba.

Opium pet

Agencija u gubitku, Ana kaže da je to u skladu s planom

Anina marketinška agencija Drimia je i 2013. i 2014. imala gubitke. Ukupno oko 700.000 kuna. Za frizerski salon nema podataka. Karamarko nam je rekla da su gubici u skladu s planom i investicijskim ciklusom.

- Ulagali smo i zauzimali tržišne pozicije. Nismo ni planirali veliku dobit - kaže nam Karamarko.

Karamarko kaže da su i Drimia i Love Opium prošlu godinu završile pozitivno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 262
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.