To je to što me zanima!

Novi posao: Kalmetin sin Ante radit će u Zračnoj luci Zadar

Ante Kalmeta odabran na natječaju za radno mjesto specijalist za kontroling. Natječaj je raspisan 21. prosinca 2018. godine te je bio objavljen na mrežnim stranicama Zračne luke
Vidi originalni članak

- Doznajemo da će sljedeći koji će sletjeti u Zračnu luku i zaposliti se početkom veljače, biti Kalmetin sin - rekla je Irena Dragić, gradska vijećnica SDP-a na Gradskom vijeću, zadarskom gradonačelniku Branku Dukiću.

Dodala je da je Zračna luka Zadar ‘sigurna luka’ za  zapošljavanje  HDZ-ovih članova. On je odgovorio:

- To ćete pitati direktora Zračne luke, država je tu praktički vlasnik. Što ja imam sa zračnom lukom - uzvratio je protupitanjem, iako je grad Zadar u 20 posto vlasništva Zračne luke.  

Zato smo isto pitanje pitali direktora zračne luke Josipa Klišmanića. Jer, Ante Kalmeta do sad je radio u banci, a u javnosti se pojavio jedino u vrijeme dok mu je otac bio ministar prometa, jer ga je navodno tatin vozač Danijel Miočić, osuđen zbog pokušaja  iznude, vozio na utakmicu u Grčku. Božidar Kalmeta je to dijelom demantirao, rekavši da su bili u istoj skupini navijača iz Zadra. 

- Vezano za Vaš upit mogu potvrditi da je gospodin Ante Kalmeta odabran na natječaju za radno mjesto specijalist za kontroling. Natječaj je raspisan 21. prosinca 2018. godine te je bio objavljen na mrežnim stranicama Zračne luke - prenio nam je Nikola Barać, službenik za informiranje Zračne luke Zadar. 
 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • ljubica ljubičica_1 30.01.2019.

    Normalno!Pa HDZ-e zapošljava svoje sljedbenike.A drugi mladi se iseljavaju.

  • juricajuric179 30.01.2019.

    Kako je važn o biti član zločinačko osuđene organizacije hdz, i sv vrata su ti otvorena, a još imati takvog poštenjaćinu za oca, pa nemožeš propasti da hočeš, ali zato n ajbolja školovana mladež bježi od ovakvih za sva vremena u civilizirani i pošteni svijet.

  • juricajuric179 30.01.2019.

    Pa nemožeš vjerovati kako je ta loza kaljmet sposobna i tražena roba, sve najunosnije i najbolje poslove oni preuzimaju i rade sa trostruko većim cjenama i pola pola, sebi u džepove, znaći stari je dobro izvježvbao sina za lopova, i kupio mu diplomu u Mostaru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare