Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
88 komentara

Novi posao: Kalmetin sin Ante radit će u Zračnoj luci Zadar

Ante Kalmeta odabran na natječaju za radno mjesto specijalist za kontroling. Natječaj je raspisan 21. prosinca 2018. godine te je bio objavljen na mrežnim stranicama Zračne luke

Foto: Dino Stanin/PIXSELL
88 komentara

- Doznajemo da će sljedeći koji će sletjeti u Zračnu luku i zaposliti se početkom veljače, biti Kalmetin sin - rekla je Irena Dragić, gradska vijećnica SDP-a na Gradskom vijeću, zadarskom gradonačelniku Branku Dukiću.

Dodala je da je Zračna luka Zadar ‘sigurna luka’ za  zapošljavanje  HDZ-ovih članova. On je odgovorio:

- To ćete pitati direktora Zračne luke, država je tu praktički vlasnik. Što ja imam sa zračnom lukom - uzvratio je protupitanjem, iako je grad Zadar u 20 posto vlasništva Zračne luke.  

Zato smo isto pitanje pitali direktora zračne luke Josipa Klišmanića. Jer, Ante Kalmeta do sad je radio u banci, a u javnosti se pojavio jedino u vrijeme dok mu je otac bio ministar prometa, jer ga je navodno tatin vozač Danijel Miočić, osuđen zbog pokušaja  iznude, vozio na utakmicu u Grčku. Božidar Kalmeta je to dijelom demantirao, rekavši da su bili u istoj skupini navijača iz Zadra. 

- Vezano za Vaš upit mogu potvrditi da je gospodin Ante Kalmeta odabran na natječaju za radno mjesto specijalist za kontroling. Natječaj je raspisan 21. prosinca 2018. godine te je bio objavljen na mrežnim stranicama Zračne luke - prenio nam je Nikola Barać, službenik za informiranje Zračne luke Zadar. 
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message